spy.bg blog

Практични скрити камери

Автор: Spy.BG

0/5

 Практични скрити камери може да бъдат всички камери, които позволяват да се прави видеозапис на даден район или зона от сградата или жилището. Те могат да бъдат чудесни охранителни камери, които да ви спестят някой лев, когато искате да постигнете ефективност на достъпна цена. Една такава мини скрита камера може да стане тази, при която се осъществява монтаж на външна стена на сграда. Със своята възможност да се добавя и допълнителна карта памет и вградената от 4 GB, получавате една невероятна система, която ще включва всички екстри, които ви дават и прескъпите камери, специализирани за охрана. 

   

Mini PC UG802 с Android 4.0

Цена: 144.00лв.
 
Имате възможност да запишете всеки един файл на камерата и да го прегледате на по-късен етап, когато искате да знаете какво се е случило в дома или офиса ви. Подходяща идея за наблюдение и на домашните, кой влиза и излиза от вкъщи и др. Повечето скрити камери от този тип, който всъщност не са и много скрити, притежават водоустойчив кожух, който ги предпазва от лошите атмосферни влияния, като дъжд и сняг, което прави още по-ценна нейната употреба.

 
И за да са удобството и практичността напълно завършени, те разполагат и с детектор за движение, както и непрекъснат запис. Благодарение на тези два режима, вие ще имате една пълна картинка на това, което се е случило и по-точно на важните неща, които са станали. И няма да се притеснявате за близките или пък дома си, особено, когато се намирате на дълъг път и е почти сигурно, че през това време няма да има никой у дома.
 
Да монтираш в дома си скрити камери или друг вид устройства за видеонаблюдение вече не е привилегия и прищявка само на най-богатите, които постоянно са обхванати от параноя, че някой може да ги следи или иска да ги ограби. В това опасно време, когато да оцелееш без поне веднъж в живота ти някой да те е заплашил си е чиста доза късмет, човек трябва да познава различни средства за предпазване, както за себе си, така и за хората, за които отговаря и на които държи най-много. А нашите средства за наблюдение и следене са само част от необятните възможности, които съременната техника ви дава. 
 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Марио 2013-05-02 15:08:06

Добре не съм много наясно но тези камери, значи скрити камери са всички онези камери който могат са се скрият на определени места или като гледам са в определени предмети, който се предлагат и трябва са си избера предмет за точното място което искам да поставя камерата, ако е в спалнята трябва да си взема настолен часовник, ако примерно искам да заснема някоя делова среща трябва да си взема скрита камера в ръчен часовник, някой да обясни по подробно тези неща, админ т.н

slawi 2013-04-26 15:39:06

може ли да монтирам такава камера , на вън примерно на паркинга,камерата водоустойчива ли е ,има ли детектор за движение,и разполагате ли с камера за нощно виждане, виждам че имате евтини камери и то доста за да използвам такава камери ми трябва и приемник, всички камери ли са на честота 2.4 ghz, и ще може да си направя система от видео камери за охрана , можете ли да ми препоръчате някаква подобна система за видео наблюдение

Драган 2013-04-26 11:18:09

Искам да попитам камерата за външен монтаж която е на какви температурни условия издържа защото искам да я монтирам на една хижа, там е студено постоянно и не знам дали ще издържи

павчо 2013-04-26 10:52:10

Къде е най подходящо да се монтира подобна скрита камера, някъде в дома или извън него , смисъл искам в една стая да монтирам скрита камера но не знам къде , някъде където няма да се забелязва и тези камери издават ли някакъв шум или светлини, защото не искам да се знае,че има камера в стаята и че записва, ако може да ми препоръчате каква камера е най подходяща за монтиране в стая и ако може с детектор за движение, Благодаря предварително :)

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.