Скрита камера в ключодържател - 4GB  - SPY.BG

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Чрез този продукт, вашите ключове директно стават едно страхотно оръжие, което ще ви позволи освен да отключвате и заключвате вашия дом или кола, ще можете и да записвате видео и да правите снимки. 

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Резолюцията за видеото е  640х480, а на снимките е 1280х960, което ви е предостатъчно, в предвид размера на този малък приятел. Шпионска камера, чрез която всичко това става възможно е монтирано в имитация на ключодържател за автоларма.

Скрита камера в ключодържател - 4GB

Хубавото също на този ключодържател със скрита камера е и че има вградена памет, което автоматично ви освобождава от нуждата да си набавяте карта памет. С вградената памет, която е 4 GB, вие ще може да запишете едночасов видеозапис. Хубавият дизайн, който адски много си прилича на оригиналните ключодържатели на известните марки автомобили ще го направи един от аксесоарите, които често ще носите със себе си. Знае ли човек кога ще му потрябва такова тайно и малко оръжие, което прави видеозаписи и снимки? И последното което може да правите с този малък приятел е да го използвате за преносител на информация, а именно като флаш памет.  Със своите 4 GB памет, определено ще стане доста ползван и за това начинание. Да прехвърляте снимки, видео, музика и документи чрез него. Удобно, със сигурност.

Скрита камера в ключодържател - 4GB


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога