По какво се различават различните нива на достъп при IP камери? - SPY.BG

По какво се различават различните нива на достъп при IP камери?

Една IP камера може да бъде невероятно практично средство за видеонаблюдение и охрана на всякакви помещения и частни домове, търговски помещения или складове, както и всякакво друго място за охрана. За да бъдат максимално ефективна и да дарява сигурност на своите потребители, много IP камери разполагат с различни нива на достъп до опциите на камерата, които се определят от различни акаунти.

   

Подвижна IP камера

Цена: 99.00лв.
 
Най-добрият акаунт, който ви дава пълни права е администраторския. С негова помощ ще можете да правите всички промени, да сменяте местоположението на камерата, да я въртите, да я зумирате или да отдалечавате лещата. Можете да правите и запис на това, което виждате, да триете вече направени записи и др.

 
Докато другите видове акаунти са в някаква степен ограничени откъм права в работата с камерата. Не могат да правят записи и не могат да трият направени вече записи. Тези акаунти са подходящи за служители, които трябва да наблюдават дадена камера, но не е нужно да им бъде гласувано толкова голямо доверие. Те пак ще могат да наблюдават случващото се в повереното им помещение, но няма да могат да взаимодействат на това, което се случва.
 
Ето защо, когато изберете вашата IP камера от нашия магазин, е добре да разучите внимателно нивата на достъп, но преди всичко да знаете на кого какви ще давате. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога