spy.bg blog

Мога ли да комуникирам с моето подслушвателно устройство?

Автор: Spy.BG

| 1  глас

4.0/5

Да. Защото новото поколение подслушвателно устройство е снабдено с електронна система, позволяваща да бъде програмирана и да отговаря на няколко команди.

 

В случая едно подслушвателно устройство може да бъде програмирано да изпрати актуална информация на собственика си. Просто му се задава един мобилен номер в паметта, и когато този номер посредством смс команда поиска нещо, той връща като автоматично генерирано съобщение, след като се е активирал. 

     
Например, ако искате да знаете какво е актуалното състояние на вашето устройство в даден момент, просто ще изпратите смс с текст DSP. Тогава ще получите възможността да се запознаете с актуалното състояние на устройството към момента.

 

Състоянието може да включва такива неща като мобилна мрежа, батерия, състояние на алармата. Ще получите обратно смс с текст: network signal: strong /good, fair, poor/. Remaining power **%. Set up Defenses! /Removal Defenses/.

Функция, предупреждаваща намаляване захранване – когато захранването на батерията падне под 10%, ще получите смс, който ще ви предупреди, че има нужда от зареждане. Текста на смс трябва да е: The remaining power is low, and please recharge immediately!

 

Елате при нас и се снабдете с едно умно и практично подслушвателно устройство. 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.