Как можем да открием скрита камера или подслушвателно устройство? - SPY.BG

Как можем да открием скрита камера или подслушвателно устройство?

Едно добро техническо устройство може да бъде вашият ключ към разкриване на дълбоко крити тайни или лоши намерения. Или просто начин да защитите своята уединеност и комфорт. Може и да не ви се вярва, но някои хора биха направили всичко възможно, за да научат нещо или да държат някой под своята изкривена представа за контрол.

     
Но това, че някой си е повярвал, че може да ви държи винаги на едно ухо разстояние, не означава, че вие от своя страна не можете да се защитите, като намерите средството, с което ви подслушва. Или наблюдава. За тази цел ще ви послужи един скенер за скрити камери и подслушвателни устройства. А скенерите може да са няколко вида. Има такива, които може да си носите навсякъде с вас, а има и такива, които може да използвате предимно у дома. Но всички те засичат излъчвания в даден периметър, като така откриват камерата.

След като сканира автоматично целия периметър, скенера ще ви подаде звуков сигнал, за да ви уведоми, че е намерило нещо. От вас се очаква само да отидете там и да погледнете какво е открило. И да направите сметка дали действително нещото е поставено от човек, който ви мисли лошото или страдащ от болезнена ревност и чувство за притежание.

Ако искате да защитите себе си и своите близки от нечие болно въображение сега, заповядайте при нас и направете своя дом сигурен и надежден.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога