Как да запиша видео, посредством контрол на звука с мини камера? - SPY.BG

Как да запиша видео, посредством контрол на звука с мини камера?

Различните видове мини камери са чудесна алтернатива на различните видове охранителни устройства, което ги прави идеални за много и най-различни функции. Ето защо когато решите да правите видео наблюдение, вместо да наемате човек или пък да дадете големи суми за охрана, то най-добре е да изберете мини камера.

Ако например една мини камера има контрол на звука, то може да й зададете функция да се стартира сама и да записва. Зa дa включите този режим трябва да натиснете отново бутона за включване на устройството, при което единия индикатор светва в синьо, след което преминава в режим на готовност.


Мини камера DV MD80

Цена: 29.00лв.
     

От режим на готовност натиснете бутона MODE. Червения индикатор започва да мига бързо. Това означава, че устройството е в режим на гласова активация. Когато децибелите в помещението се повишат на повече от 60, тогава камерата започва да снима автоматично. Както и при видеото синия индикатор свети непрекъснато, докато червеният мига бавно.

Ако след стартирането на записа, до две минути няма звук с височина на децибелите повече от 60, камерата спира записа автоматично и се преминава в режим на готовност, като записва преди това направения запис. След като отново се появи звук, с децибели над 60, тя започва отново да снима.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога