Има ли една електронна шпионка детектор за движение? - SPY.BG

Има ли една електронна шпионка детектор за движение?

Електронната шпионка е устройство от ново поколение, което може да ви е много полезно, когато искате да знаете кой и по кое време ви е търсил до дома ви. Тя се монтира лесно на вратата, управлява се с дистанционно и може да се наблюдава на допълнителното екранче, което обикновено съпътства камерката и което може да носите навсякъде с вас. Така няма да се налага да ставате от стола, на който сте поседнали в момента. А когато не искате пък да отваряте веднага или сте сами вечерно време у дома, няма да бързате да отворите, защото ще видите кой звъни.

   


Цена: 38.89лв.
 

 

Едно голямо предимство на шпионките е, че повечето от тях разполагат с детектори. И когато сензорът засече движение пред камерата или пък посетителя натисне звънеца, приложен към шпионката, тогава камерата се включва и заснима кратко видео. След това вие само ще извадите картата от вътрешния панел, който не се вижда навън и ще направите един бърз преглед.

Изберете вашата електронна шпионка, която ще ви прилегне на входната врата у дома или в офиса. Много подходящи за всеки случай и всеки дом.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога