Ефективни ли са малките скрити камери във видеодомофоните? - SPY.BG

Ефективни ли са малките скрити камери във видеодомофоните?

Колко по-удобно би било да притежавате електронна шпионка, отколкото стандартна, до която трябва да ходите лично след всяко позвъняване на вратата. Вместо това, един комплект, включват домофон, скрита камера и преносим дисплей, ви позволява да наблюдавате всеки, който е застанал пред входната врата.


Шпионка

Цена: 114.75лв.
 


Цена: 38.89лв.
   
Монтажът става абсолютно лесно, като трябва само да премахнете старата шпионка и на нейно място, през отвора, където е била да проврете кабела, като външната част на шпионката, където се и намира скритата камера, се застопорява здраво с две видии или болтове в зависимост от вратата. За всяка врата, от всякакъв материали и всякаква дебелина, това устройство е ефективен начин да пазите своето спокойствие по всяко време и преди всичко да се предпазите, вие или близките си, от нечие нападение.

Стартирането на камерата, става посредством сензора, който отчита движение и веднага пуска камерата, заснемаща кратко видео. В същото време, ако има някой у дома, вътрешният преносим дисплей се включва и можете да видите автомотично кой ви звъни. И да решите дали ще му отворите или не.

Практични и много удобни за управление устройства, които ще улеснят максимално деня ви. Не позволявайте някой да навлезе нерегламентирано там.


Добави своя коментар  • За познавачите на добрата технология в съвременното комуникиране това което днес е показано е една добра възможност!

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога