Мога ли да използвам ловна камера за охранително средство? - SPY.BG

Мога ли да използвам ловна камера за охранително средство?

Най-просто казано – да, можете да използвате една качествена и мощна ловна камера, за да охранявате своето дворно място, селскостопанска зона или просто да прикачите към резерват, в който животните е нужно да се наблюдават постоянно, но без да им се нарушава естествената среда. Камерата е с обикновени батерии, което я прави практична и бърза за захранване и работа.


12 MP MMS ловна камера

Цена: 519.00лв.
 

12 MP ловна камера

Цена: 279.00лв.
   

 

За да се възползвате от нейните опции, трябва само да поставите една microSD карта, на която ще се записват файловете, след което да поставите и батерии – 4 или 8 в зависимост от модела, и да я включите. С цел да харчи по-малко ток, а и за да не ви запише само храстите, камерата разполага с вграден детектор за движение, който може да се настрои ръчно. След което камерата ще се стартира, когато се установи движение, като на собственика, ако е направил настройките, ще бъде изпратен смс, че устройството се е включило и работи.

Има няколко вида резолюция, а също така и дистанционно управление, което може да ползвате, когато сте поставили камерата в градината си и искате да имате постоянно наблюдение, за да сте сигурни, че нищо, което се случва през нощта или когато не сте там, не вреди на вас или на интересите ви. Ловните камери разполагат и с много мощни средства за нощно наблюдение, което ги прави желано средство за професионална охрана.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога