Как работи един усилвател на GSM и Wi-Fi сигнал?  - SPY.BG

Как работи един усилвател на GSM и Wi-Fi сигнал?

Усилвателите на мобилния сигнал на телефоните и интернета имат за цел да подпомогнат работата на самото устройство. Има все още райони в страната, където покритието не е достатъчно голямо, поради което се налага да бъдат използвани помощни средства, особено ако се налага да се проведат няколко телефонни разговора.

     

 И тук идват на помощ именно усилвателите на GSM сигнал. Те представляват малки кутии с по една или две антени. И именно антените са тези, които разпръскват сигнал и така усилвате вече настоящият в района. Освен че повишават силата на сигнала и по този начин увеличават времето за работа на батериите на мобилните телефони, те също така и намаляват силата на излъчването на електромагнитни вълни от тях. Така работата с въпросните уреди става лесна и много по-ефикасна, а и безопасна.

Всеки може да се сдобие с такъв уред, който ще бъде от огромна полза, когато сте на село, някъде в даден периметър на плажа, където няма клетка, под земята или на такова ниво, където вълните не достигат напълно. Усилвателя ще помогне това да се поправи. Изберете сред множеството вашият усилвател, което ще намерите при нас на достъпни цени.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога