Доколко може да е практична една камера за видеонаблюдение шпионка? - SPY.BG

Доколко може да е практична една камера за видеонаблюдение шпионка?

Човек не може винаги да си стои у дома. Ето защо хората са измислили множество практични електронни средства, с които да получите съобщение или информация, че някой ви е търсил. Телефонни секретари, камери и други са само част от практичната електронизация на нашето ежедневие. 

   

Шпионка

Цена: 114.75лв.
 
Една скрита камера в електронна шпионка не прави изкючение. Обикновената шпионка за врата служи да проверите кой ви търси, когато на вратата се позвъни. Така можете да предотвратите нежелано присъствие на съсед, продавач на книжни материали, които не са ви нужни или просто някой, който не ви харесва как изглежда на външен вид, не го харесвате и се притеснявате с какви помисли е дошъл. Но за всичко това, за да проверите ще трябва да станете от уюта на креслото си, за да отидете до вратата. И така рискувате и да ви чуят и да продължат да досаждат, ако не искате да отваряте.

За разлика от обикновената шпионка, електронната с камера, ви дава възможност да гледате без да ставате. Камерата в корпуса на предния панел се включва сама, когато някой позвъни на вратата. Включвайки се, камерата подава сигнал към вторият панел, който е безжичен екран с възможност да си го разнасяте навсякъде с вас. Когато се включи ще можете да видите кой ви притеснява. И дали има смисъл да ставате изобщо, за да отваряте.

Много голямо предимство на тези джаджи, е факта, че докато ви е нямало, ако го програмирате, то може да запише кратко видео, около 3-4 секунди или да направи снимка, и да я съхрани в паметта. По този начин ще можете да видите кой ви е търсил, докато ви е нямало. Това е един добър начин да контролирате или предпазите децата си, докато са сами у дома.

Изберете вашата шпионка от нашия богат продуктов каталог.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога