spy.bg blog

Практични скрити камери за домашно наблюдение

Автор: Spy.BG

| 2  гласa

4.5/5

 Кои малки шпионски джаджи могат спокойно да се поместят в графата практични скрити камери за домашно наблюдение? По принцип те са доста, но ние ще ви предложим накратко малко история за някои от тях.

 

На първо място поставяме шпионски камери, които по нищо не приличат на записващи устойства. Това са различните предмети, в които са вградени. Като например часовници, рамки за картини, огледала, мишки и калкулатори.


Един настолен часовник например е предмет, който се среща в почти всеки дом или офис, и е предмет, който не може да събуди ничие подозрение. И който най-лесно може да се постави на всяко място, от което да направи актуални записи. Затова и ви препоръчваме, ако искате да направите една надеждна домашна охранителна система, включваща скрити камери за домашно наблюдение, да си вземете на първо място именно такъв часовник. Разбира се от шпионски магазин с вградена камерка.

     

 Този уред за наблюдение, има много и най-различни функции. Освен като записваща система, той действа и като аларма, часът си върви, а пък има и детектор за движение. Т.е. снима, само когато някой мине покрай него.

 

На второ място слагаме записващите устойства за домашно наблюдение, монтирани в химикалки и други канцеларски материали. Та кой би заподозрял една най-обикновена химикалка, поставена в кутията при другите и на която се подава само горната част? А именно в тази горна част се намира и малката,шпионска вградена камера. Повече от практично и лесно за използване.

 

И не на последно място по важност, но последно по изброяване, ще поставим записващо устойство в закачалка. Да, точно така. Това е чудесен начин да заснемете някой у дома или в офиса. Монтирате на стената и си закачате якето на нея. Или пък монтирате редом до вече съществуващата закачалка в антрето или близо до вратата. Заедно с останалите две, се превръщат в чудесна система за домашно наблюдение. След което трябва само да свалите записаните файлове през USB порта и ще знаете актуалните случки.  

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.