spy.bg blog

Скрита камера в химикалка HD14 - инструкция за работа

Автор: Spy.BG

| 1  глас

5.0/5

1. Включване

За да включите камерата натиснете и задръжте за около 3 секунди бутона в горния край на химикалката.

Скрита камера в химикалка - инструкция за работа

Жълтият диод в горния край светва, премигва три пъти и се установява с светнало положение.Докато трае първоначалното инициализиране не натискайте повторно бутона. Когато жълтия диод се установи в светнало положение камерата е в режим на готовност.

 

Скрита камера в химикалка - инструкция за работа



2. Изключване

От режим на готовност натиснете и задръжте бутона, докато жълтия диод започне да мига. Тогава отпуснете бутона и диода угасва. Камерата е изгасена. С цел запазване на батерията, ако за повече от три минути не се работи с нея , тя автоматично се изключва.

3. Заснемане на видео

От режим на готовност натиснете и задръжте за около 3 секунди бутона. Жълтия свето-диод изгасва, светва синия свето-диод и започва да снима. Докато трае записа мига синия свето-диод. За да спрете записа натиснете кратно бутона. След натискането синия диод угасва, светва жълтия и се записва заснетия файл.

Скрита камера в химикалка - инструкция за работа



4. Снимки

От режим на готовност натиснете кратко бутона. Жълтия диод угасва, светва синия, снимката се записва и отново светва жълтия диод. За следваща снимка отново натиснете кратко бутона и т.н. По време на натискането задръжте неподвижно камерката за да имате по-добри резултати от снимането.

5. Режим на "детектор на движение"

До USB порта на камерата има ключе. Когато е превключено надясно камерата е в нормален режим на работа. За да я пуснете в режим на "детектор на движение" превключете ключа наляво.
Включете я в режим на готовност.

Скрита камера в химикалка - инструкция за работа


Когато има движение пред обектива на устойството за записване жълтия диод угасва,синия започва да мига и тя започва да снима. Ако 20 секунди след задействането движението пред обектива няма движение, записва заснетия файл и спира да снима. В противен случай продължава да снима за още един 20 секунден цикъл и така докато движението спре. В режим на "детектор на движение" може да спрете записа с кратко натискане на бутона.
Ако искате да преминете отново в нормален режим на работа превключете ключето наляво.

6. Задаване на дата и час:

Създайте с notepad текстов файл с име setdate.txt и го запишете в основната директория на устройството.
Съдържанието на файла трябва да е от вида:
20100401235500
което означава 1 април 2010 г. 23 ч. 55 м. 00 сек.
При следващото стартиране на видеоустойството датата и часа ще бъдат променени, а файла автоматично ще бъде изтрит.

7. Ресет

Ако заради неправилно боравене (бързо и хаотично натискане на бутона) или някаква друга причина химикалката не реагира или не се разпознава от компютъра тя трябва да се рестартира.
Използвайте тънка, неметална клечка и лекичко натиснете в долния отвор на химикала (под свето-диода).

Скрита камера в химикалка - инструкция за работа

 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

DJ MAXIMUS 2011-09-27 22:28:47

nqma po strahotna super kamera na tazi cena,mnogo s1m dovolen,iskam da blagodarq na horata koito pravqt takiva ne6ta kato tazi kamera,az li4no q polzvam zada vidqt kolko jestoko post1pvat rabotodatelite s rabotnicite si,kak naru6avat pravilnika ne spazvat zakonite i ni karat kato robi,ako uspeq da razobli4a,rabotodatelq si obe6tavam da ka4a video materiala v1v vsi4ki saitove i da razlepq plakati po vsqka stena k1deto mi vidqt o4ite za da vidqt horata kakvi izrodi ima i kak manipulirat i se polzvat ot privilgiqta "chef-boss" ili po prosto kazano "na4alnik"

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.