Как да работя с електронна шпионка - SPY.BG

Как да работя с електронна шпионка

Електронната шпионка е една много практична вещ от електронния арсенал на различните фирми, която вещ замества обикновените шпионки. Работата с нея е изключително лесна и практична.


Шпионка

Цена: 114.75лв.

Трябва само да включите вътрешната част, монтирайки я на вратата. Това става, като се прекара кабела през отвора на старата шпионка. След това това се закрепва камерта с няколко болта и външната част е готова. Тя е тази, която ще заснеме, когато някой застане пред вашата входна врата. Ако сте у дома ще включ и вътрешната част, за да ви предаде в реално време кой ви търси в действителност. Ако обаче ви няма, може да я настроите да записва кратки клипчета посредством монтирания детектор за движение. С негова помощ успявате да разберете на кого сте притрябвали толкова.

Вътрешната част в повечето случаи представлява малък монитор, който може да разнасяте с вас и е напълно безжичен. Разбира се добре е да го носите само в своя дом, а не и навън, защото там вече няма обхват. Така ще имате надеждна система, която да ви информира кой какво и защо е дошъл при вас и то в даден момент. А вие от своя страна може и да не отваряте вратата, ако не желаете.
Заповядайте при нас и изберете своята електронна шпионка, която да ви направи невероятни и качествени видеозаписи.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога