vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеКамера във водоустойчив часовник, с IR подсветка

(Номер: HD47)
Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка
4.9/5 (10 гласа)
Количество:
Цена: 149.00лв.
Промоция:-31%
Нова цена: 102.85 лв.


Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеТози часовник Ви дава възможност да правите подводни записи на дълбочина от около 2-3 метра. С него ще можете да правите снимки и видео дори и при ниска осветеност, като използвате инфрачервената подсветка.
Часовника има три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.
Когато използвате часовника за подводни снимки трябва да сложите плътното капаче на микрофона (долу, в ляво) в противен случай часовника ще се намокри. В този случай не можете да правите аудио записи, а видеото ще е без звук.
Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.

ВНИМАНИЕ

Часовника е снабден с две "тапи", които се завиват на отвора с микрофона (долу, в ляво). Когато снимате под вода трябва да е завита "тапата" без отвор. Ако е завита "тапата" с отвор часовника ще се напълни с вода. Моля спазвайте това изискване, защото в противен случай гаранцията Ви няма да бъде уважена.


Инструкции за експлоатация на продукта >>
Снимки на продукта
Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка
Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка

Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка

Loading the player...
Видео инструкции на: Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка
« Обратно към категория В ръчен часовник


Вижте още шпионски продукти


Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка

Loading the player...
Видео инструкции на: Камера във водоустойчив часовник, с IR подсветка

Инструкции за експлоатация

Управлението на часовника става с помощта на два бутона. Първият е горе в дясно (срещу 2 часа) е бутона за включване, изключване и управление- бутон А. Вторият (бутон Б) е горе отляво срещу 10 часа и това е бутона за смяна на режима. 1.Включване. При включването на камерата автоматично се стартира видео записа. Натиснете и задръжте бутон А. Синия диод светва, премигва три пъти и угасва. Камерата е в режим на видео запис. За да проверите дали камерата записва натиснете отново бутон А. Диода премигва три пъти и отново угасва. Това е индикация за течащ видео запис. 2.Спиране на записа. Докато тече видео записа натиснете бутон А и когато синия диод започне да мига го натиснете отново. Синия диод светва постоянно, което означава, че записа е спрян и файла е записан в паметта. 3. Повторно стартиране на видео запис. Когато синия диод свети постоянно натиснете кратко бутон А. Диодът светва три пъти и угасва - записа е стартиран. 4. Включване и изключване на IR подсветката. Докато тече видео записа натиснете и задръжте за около 2 сек. бутон Б. Червения диод мигва три пъти и угасва - IR диодите са включени. За да ги изключите натиснете отново и задръжте 2 сек. бутон Б. 5. Снимки. Когато синия диод свети непрекъснато натиснете кратко бутон Б. Синия диод угасва и светва червения. Това означава, че камерата е в режим на снимки. В този режим натиснете кратко бутон А, червения диод угасва и отново светва - снимката е направена и съхранена в паметта на часовника. 6. Аудио запис. От режим на снимки натиснете бутон Б. Светват едновременно синия и червения диод. Часовника е в режим на аудио запис. Старта и спирането на записа става с кратко натискане на бутон А. По време на записа диодите мигат. С натискане на бутон Б минавате отново в режим на видео и така с всяко натискане минавате на следващия режим. 7. Спиране. Натиснете и задръжте бутон А. Червения диод светва и угасва - камерата е изключена.

Коментари

От: Sherlock Holmes
Дата: 2011-09-02 21:02:16
колко е водоустойчивостта на този часовник?


Моля формулирайте си въпроса.


От: Цветан
Дата: 2011-08-31 19:02:44
колко е водоустойчивостта на този часовник?


От: Sherlock Holmes
Дата: 2011-08-15 19:29:48
а самият часовник работи ли сиДа. Часовника е напълно функциониращ.


От: Симеон Цветанов
Дата: 2011-08-11 15:31:51
а самият часовник работи ли сиДобави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!