vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеКамера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB

(Номер: HD27)
Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB
4.7/5 (10 гласа)
Цена: 139.00лв.
Няма наличност

Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеС този стилен ръчен часовник имате възможност да правите аудио-видео записи в три различни резолюции, да правите отделни снимки, да записвате само аудио, да използвате детектора за движение, да го използвате като флаш памет или като РС камера. Вградената презареждаема литиево-йонна батерия дава възможност за около час и половина непрекъсната работа на камерата.

Характеристики:

. Снимки и видео с висока резолюция, дори и при ниска осветеност
. Високоскоростен запис
. Видео резолюция: 1280X720/640X480/352X288 избираема
. Резолюция на снимките: 1280X720
. Запис в режим на детектор на движение
. Режим на запис на звук с Bit rate 256 kbps, 16 kHz, моно
. Web камера за видео чат
. Използвате като преносима памет
. Вградена памет 4GB
. Запис в AVI формат
. Вградена презареждаема литиево-йонна батерия
. Лесна настройка на режимите с помощта на светодиоден индикатор.

Можете да свалите Инструкция за работа с Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB
Инструкции за експлоатация на продукта >>
Снимки на продукта
Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB
Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB
« Обратно към категория Скрита камера в часовник

Инструкции за експлоатация

Камера с детектор за движение, скрита в ръчен часовник - 4GB

Комплекта съдържа:
DVR – 1
Упътване – 1
CD с драйвери – 1
Зарядно за батерия – 1
USB кабел – 1
Функции на видеорекордера-часовник с детектор за движение:
1. Възможност за видео запис на слабо осветление, с висока резолюция. Правене
на снимки.
2. Високоскоростен запис и бързо реагиране към смяна на светлината.
3. Избор резолюция видео: 1280х720/640х480 или 352х288 пиксела
4. Резолюция снимки: 1280х720 пиксела
5. Детектор на движение
6. Запис на аудио
7. Използване и като уеб камера за вашият видео чат
8. Използване като флаш памет, преносим диск.
9. Вградена памет
10. Визуализация на клипове в реално време
11. Вградена литиево-йонна батерия
12. LED индикатори, показващи текущо състояние на устройството.

Операции на камерата:
I. Батерия зареждане:
Този невероятен видеорекордер се захранва посредством вградена презареждаема батерия, която за да работи коректно трябва да се зареди. Може да стане по два начина: 1. През компютъра – Свържете USB кабела от комплекта с устройството и вашият компютър от другата страна.
1. Със зарядно за електрическата мрежа, което ще намерите в комплекта също.
Познава се, че устройството се зарежда заради неговият син светлинен индикатор, който мига, докато зарежда батерията.
II. Включване на рекордера и запис:
Стартирайте качествен видео запис, като натиснете и задържите за няколко секунди бутона Старт/Стоп запис, докато светлинният индикатор светне в синьо, това значи, че устройството е включено. След секунда-две индикаторът светва в зелена светлина, която мигва няколко пъти и угасва. Сега вашият видеорекордер прави видеозапис.
III. Превключване на различните режими на видеорекордера:
При всяко включване, устройството по подразбиране се установява във видео режим, а скоро след включването си дори може да започне да прави видео. За да преминете към някой друг режим, аудио или детектор на движение, просто натиснете веднъж Старт/Стоп запис бутона. Индикаторът светва в синьо постоянно, което значи, че рекордера е в режим на видео изчакване.

1. Избиране на режим за аудио запис: Може да запишете всеки разговор или звук, който се осъществява около вашият рекордер. За целта ще трябва да влезете в аудио режима, като от режима на видео изчакване натиснете два пъти бързо бутона Старт/Стоп запис. След това действия синият индикатор ще започне бавно да мига. Това значи, че сега правите аудио запис. Спирането на записа става по аналогичен начин - натиснете веднъж Старт/Стоп запис бутона и устройството се установява в режим на видео изчакване. Синият индикатор сега свети постоянно.
2. Избиране на режим за правене на снимки: Можете да направите висококачествени снимки, като за целта от режим на видео изчакване на вашият страхотен рекордер, просто натиснете три пъти последователно и бързо Старт/Стоп запис бутона. Светват и двата индикатора – синият и зеленият. Имате възможност да направите няколко снимки като натискате по един път Старт/Стоп запис бутона. За излизане от този режим -Старт/Стоп запис бутона три пъти бързо и продължително.
3. Избиране на режим Детектор на движение: За да запишете някой, който в даден момент преминава пред камерата, а и да спестите малко захранване, ще трябва да пуснете режима Детектор на движение. За целта от режим на видео изчакване просто натиснете Старт/Стоп запис бутона 4 пъти бързо и продължително. Двата светлинни индикатора – синият и зеленият започват заедно да мигат по едно и също време. Вече сте в режим на Детектор на движение. Сега спокойно може да оставите устройството да записва, когато засече движение. За излизане от режима просто отново натискате Старт/Стоп записа 4 пъти бързо и продължително и излизате в режима на видео изчакване.
4. Видео запис: Когато искате да направите видео запис, от режима на видео
изчакване, когато синият индикатор свети постоянно след включването на
рекордера, просто натиснете един път Старт/Стоп запис бутона, синият
индикатор угасва, зеленият светва и премигва няколко пъти, след което и той
угасва. Сега вече правите видео запис. След като сте записали достатъчно, за да го спрете, само натиснете отново Старт/Стоп запис бутона. Вашата камера-ръчен часовник, ще съхрани в паметта си всичко записано до този момент. Ако продължителността на вашият запис е повече от 60 минути, рекордера автоматично ще запише /save/ записа до 60-та минута, след което ще започне нов видео запис, т.е. нов видео файл.
5. Правене на снимка: Снимка се прави, като след като сте в режим на правене на снимки, и синият и зеленият индикатор светят, натискате един път Старт/Стоп запис бутона. Снимките, които прави устройството са две, за да можете по-късно да изберете по-добрата и качествена. Старайте се да не мърдате, докато синият индикатор мига, за да получите колкото се може по-качествена снимка на вашето събитие.
6. Запис под режим Детектор на движение: Когато сте избрали режима Детектор
на движение /тогава синият и зеленият индикатор мигат бавно по едно и също
време/, в момента, в който пред лещата на камерата се появи обект /човек, предмет, животно/, рекордера автоматично започва да снима видео. Тогава и двата индикатора започват да мигат бързо. Когато обекта вече не е в обсега на лещата, няколко секунди след това, рекордера спира записа и съхранява направеният файл. Когато паметта на рекордера е препълнена, рекордера автоматично записва новият файл върху най-старият. Старият се изтрива съответно.

7. Изключване на рекордера: Когато не използвате в даден момент вашият рекордер, скрит в ръчен часовник, по-добре би било да го изключите. За целта само трябва да натиснете и задържите за няколко секунди Старт/Стоп запис бутона. След като индикатора изгасне, вашият рекордер спира.
Устройството все пак има възможност и само да се изключва при някои извънредни ситуации. Такива са:
- когато батерията е с намалено захранване: или с други думи, когато батерията
ви е изтощена, рекордера автоматично ще съхрани каквото записвате в момента
и ще се изключи.
- когато паметта е пълна: при запълнена памет, видеорекордера се изключва
отново сам, като преди това синият и зеленият индикатор мигат за няколко
секунди.
- когато в продължение на пет минути няма засечена дейност с видеорекордера.
8. Включване в компютър: Ако искате да прегледате какво точно сте записали, имате възможност да свържете устройството с вашият компютър, посредством USB слота и интерфейса, който поддържа. Включете направо устройството към USB порта на компютъра, но след като камерата вече е изключена, за да избегнете непоправими щети на записите. Няколко секунди след това компютъра разпознава устройството като преносима памет.
Забележка: Внимателно включете устройството в компютъра. Не натискате и дърпайте рязко. Ако до след 30 секунди след като сте включили рекордера в компютъра няма реакция, и устройството не се появи на лентата със задачи, моля изключете и включете отново устройството.
Не включвайте рекордера в USB порта на компютъра, докато устройството прави
видео запис или съхранява снимки.
- Използване като преносима памет /removable disk/ – Заради своите компактни размери и вградена памет, може да използвате вашият видеорекордер и като флашка или преносима памет. Веднъж включен в USB порта на компютъра, вие вече може да копирате, изтривате или премествате записаните на вградената памет файлове.
Забележка: За да може да прегледате записаните си файлове качествено, ви
препоръчваме преди това да ги копирате на твърдия диск на компютъра.
- Използване като уеб камера за видео чат: Може да използвате видеорекордера икато уеб камера, което ще ви помогне да я използвате при своите онлайн видео чатове. За да направите това, само трябва да включите рекордера в USB порта на компютъра и иконката за преносим диск /removable disk/ се появи, натиснете и задръжте Старт/Стоп запис бутона за около три секунди, докато тя изчезне и не се появи иконка за видео устройство. Вече може да използвате устройството като камера.
9. Сверяване на време: За по-голямо удобство, за да се знае по кое време точно е записан даден клип или снимка, рекордера предлага възможността да сверите актуално време. За да нагласите опцията:
- свържете рекордера с компютъра;
- отворете файла, наименован “time.txt”, който ще намерите на включеното CD,
след което в него попълнете точното време и дата.
- запишете файла в главната директория на паметта на рекордера;
- извадете рекордера от компютъра, включете го и новозададената дата и време
автоматично ще се обновят.
10. Избор на видео резолюция: Може да избирате измежду три вида видео резолюции, за да направите вашият видео файл според изискванията си. Поддържаните видео резолюции за вашата ефективна работа са 1280х720, 640х480 и 352х288
пиксела. За да изберете нужната ви резолюция, отново ще трябва да сложите приложеното CD в CD-ROM-а. Там ще откриете един файл – „framesize.txt”, в който трябва да въведете нужната цифра, за да установите определена резолюция:
0 за 1280х720
1 за 640х480
2 за 352х288
След това свързвате рекордера с компютъра и записвате вече променения файл в главната директория на рекордера. Изключвате рекордера от компютъра, включвате го и резолюцията автоматично се приема от устройството.
11. Рестарт на рекордера: Ако по някаква причина рекордера откаже да работи, изтървете го или просто „забие”, трябва да го рестартирате и той отново ще изпълнява вашите команди. За целта натиснете по едно и също време бутона Рестартиране и Старт/Стоп запис бутона. След това устройството отново ще работи нормално.
12. Сверяване на времето на часовника: Въпреки многото си специални опции, устройството може да се ползва и като съвсем обикновен ръчен часовник. Може да настроите времето на вашият часовник, като:
- издърпате бутончето за сверяване на часа навън и поставете стрелките му в
правилната позиция.
- натиснете отново бутончето навътре и оставете да върви.
13. Характеристики:
Размери: 52мм45мм15мм
Тегло: 100 грама
Ъгъл на виждане: 62 градуса
Минимум осветление за запис: 1 Lux
Видео формат: AVI
Резолюция: 1280x720/640x480/352x288
Брой кадри видео: >20 fps
Снимка формат: JPG 1280x720
Глас запис: 16 bit
Операционна система: Windows 2000/XP/Vista
Интерфейс USB: USB 2.0
Волтаж батерия: DC 5V
Температура на работа: От -20 до +80 градуса по Целзий
Поддръжка:
За коректна работа, трябва да се полага и правилна грижа. Ето няколко съвета, които като следвате, ще можете да работите дълго с вашият часовник камера:
- Като всяко едно електронно устройство, и този часовник камера не трябва да има досег до вода, влага или каквито и да било течности. Различните препарати може да са изключително агресивни към рекордера и сериозно да повредят електрониката му. Водата и влагата също. Ако все пак се намокри, оставете го да изсъхне напълно преди да се опитате да го включвате отново.
- Не използвайте или съхранявайте, устройството в запрашени пространства, на мръсни места и всякакви подобни. Подвижните части в него могат да бъдат повредени от напластената мръсотия.
- Избягвайте да работите с рекордера в близост до нагревателни или отоплителни уреди, открит огън и всякакви подобни, излъчващи топлина. Високата температура сериозно може да повреди батерията, да намали живота на електрониката или да разтопи пластмасовите части.
- Не ползвайте на студено. Прекалено ниските температури също не са за препоръчване за това устройство. Ако снимате на по-ниска от нормална, стайна температура, рискувате сериозно да повредите работата и да скъсите живота на устройството. Допълнително самото преминаване от студено на нормална температура, може да предизвика образуването на влага, която пък да увреди частите на устройството.
- Не тръскайте, не стискайте, не удряйте.
- Не ползвайте силни химикали или почистващи препарати, за да почистите устройството. Нужна е само леко навлажнена с вода мека, памучна кърпа


Коментари

От: Sherlock Holmes
Дата: 2012-11-30 21:29:17
chasovnika e super sam ako moje da mi kajete kak da sveria chasovnika na kamerata i datata.blagodaria predvaritelno


Погледнете инструкцията.


От: mi40_78
Дата: 2012-11-07 18:32:51
chasovnika e super sam ako moje da mi kajete kak da sveria chasovnika na kamerata i datata.blagodaria predvaritelno


От: Sherlock Holmes
Дата: 2011-04-11 22:25:08
Zdraveite,pri palen zariad na bateriata kolko vreme izdarja bateriata v rejim detektor,ako ne se zadeistva,samo v gotovnost.Blagodaria


Батерията издържа около час и половина непрекъснат запис. Ако е в режим на движение времето за запис намалява в зависимост от това колко време камерата е била в режим на очакване.


От: deian vladimirov
Дата: 2011-04-11 11:12:44
Zdraveite,pri palen zariad na bateriata kolko vreme izdarja bateriata v rejim detektor,ako ne se zadeistva,samo v gotovnost.Blagodaria


От: Sherlock Holmes
Дата: 2011-03-21 21:47:42
moje li da se zakupi ot saita s pora4ka ili ako ne ot kade bi moglo blagodarq predvaritelno


Единствения начин е да го поръчате от сайта - с онлайн заявка, по телефон, мейл и т.н.


От: Hristiqn
Дата: 2011-03-20 23:42:06
moje li da se zakupi ot saita s pora4ka ili ako ne ot kade bi moglo blagodarq predvaritelno


От: Sherlock Holmes
Дата: 2011-01-12 18:06:37
Imate li ru4en 4asovnik s Detektor za dvijenie no da e s video-2MP i snimki pone s 4MP


За момента не предлагаме такъв.


От: shadow
Дата: 2011-01-12 00:59:50
Imate li ru4en 4asovnik s Detektor za dvijenie no da e s video-2MP i snimki pone s 4MP


От: evil_1986
Дата: 2010-12-04 11:42:19
koito se interesuva as si kupih edin 4esovnik i sam dovolen ot ka4estvoto na videoto za teya pari ne o4akvaite koi znae kakvo no vse pak stavat var6i rabota daje mn


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-12-01 20:49:19
можели да се ваведе дата час година имали такива опции


Сверяването на датата и часа става с текстов файл с име time.txt и записан в основната директория на устройството. На диска в комплекта е записан примерен вариант на файла. Коригирайте го с точните час и дата и до запишете в основната директория на часовника.


От: илко
Дата: 2010-12-01 13:28:08
можели да се ваведе дата час година имали такива опции


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-11-18 19:49:29
Здравейте кажете ми моля кога и къде ще е този
нов магазин в Бургас???Още малко търпение. Скоро ще отворим магазина и ще го обявим на сайта.


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-11-18 19:38:26
Kyde moge da se vidi chasovnika.Vigdam che interesa e golqm,shte kachite li demo video zapis v nai-visokiq regim.


За момента нямаме магазин, където часовника да бъде видян на живо. Очакваме скоро да открием такъв.


От: Иван
Дата: 2010-11-18 13:53:14
Здравейте кажете ми моля кога и къде ще е този
нов магазин в Бургас???


От: IVAN
Дата: 2010-11-17 23:42:23
Kyde moge da se vidi chasovnika.Vigdam che interesa e golqm,shte kachite li demo video zapis v nai-visokiq regim.


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-11-08 21:24:22
izvinqvam se za typia vypros no kakva e celta na detektora za dvijenie


Целта е камерата да работи само когато пред обектива има някакво движение. Ако нищо не се случва пред обектива няма кой знае какъв смисъл от запис.
Оставяте часовника си някъде и той може да записва видео, ако нещо се раздвижи пред него.


От: SATIVA
Дата: 2010-11-07 21:36:20
izvinqvam se za typia vypros no kakva e celta na detektora za dvijenie


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-09-27 21:20:55
Колко са кадрите в секунда при видеозапис
Разпознава ли се автоматично от операционната система (Windows XP и Windows 7)
За PC камерата трябва ли софтуер.
Благодаря...Снима с над 20 кадъра в секунда.
Като дисково устройство (флаш памет) се разпознава автоматично, а за РС камера има диск с драйвери.


От: santana
Дата: 2010-09-26 00:29:55
Колко са кадрите в секунда при видеозапис
Разпознава ли се автоматично от операционната система (Windows XP и Windows 7)
За PC камерата трябва ли софтуер.
Благодаря...


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-09-24 19:04:55
"Вградена презареждаема литиево-йонна батерия"
Батерията може ли да се сменя при нужда, и има ли резервни такива.
Благодаря...Батерията е вградена и не може да се подменя. Ако има проблем с нея производителя я подменя.


От: santana
Дата: 2010-09-23 23:02:02
"Вградена презареждаема литиево-йонна батерия"
Батерията може ли да се сменя при нужда, и има ли резервни такива.
Благодаря...


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-08-30 18:45:26
a kolko mega piksela e kamerata v rejim video?


Видео резолюция: 1280X720/640X480/352X288 - избираема


От: garet
Дата: 2010-08-28 15:29:56
a kolko mega piksela e kamerata v rejim video?


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-08-27 22:14:56
interesuva me dali funkcionira kato 4asovnik i ako da dali ima otdelna bateriq za 4asovnika?ako nqma kakvo stava kogato svur6i prezarejdaemata bateriq?

От: mitko
Дата: 2010-07-26 00:29:23
Kyde se namira kamerata,otgore li e ili otstrani na chasownika.Otkyde moga da izteglq zapis prawen s tazi kamera.Chasovnika nali e deistwash.Kolko e max. kapacitet na kartata koqto podyrga.Blagodarq predwaritelnoНапълно функциониращ часовник е.
Има две батерии. Обикновена батерия за часовника и презареждаема литиево-йонна за камерата.


От: flash
Дата: 2010-08-27 12:40:05
interesuva me dali funkcionira kato 4asovnik i ako da dali ima otdelna bateriq za 4asovnika?ako nqma kakvo stava kogato svur6i prezarejdaemata bateriq?

От: mitko
Дата: 2010-07-26 00:29:23
Kyde se namira kamerata,otgore li e ili otstrani na chasownika.Otkyde moga da izteglq zapis prawen s tazi kamera.Chasovnika nali e deistwash.Kolko e max. kapacitet na kartata koqto podyrga.Blagodarq predwaritelno


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-08-26 15:44:03
Часовника предполагам вече е наличен.Интересува ме дали мога да видя някъде видеозапис направен с него?
И още - дали външния вид на самия часовник е само този на снимките,или има различни "реплики" на модели часовници?


Да, часовника вече е наличен.
Прави видео клипове за всички устройства, така че очаквайте скоро да добавим и клип, сниман с този часовник.
Няма реплики на различни часовници, но разполагаме с четири модела часовници в категорията Скрити камери.


От: toi
Дата: 2010-08-24 16:31:34
Часовника предполагам вече е наличен.Интересува ме дали мога да видя някъде видеозапис направен с него?
И още - дали външния вид на самия часовник е само този на снимките,или има различни "реплики" на модели часовници?


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-08-16 18:53:18
Zdraweite,

Interesuva me dali chasownika e wodoustoichiv.Koga se ochakva da go poluchite

Този часовник не е водоустойчив. Очакваме доставка до няколко седмици. Ако се интересувате от водоустойчиви часовници можете да погледнете тази Камера, скрита във водоустойчив часовник .


От: Tenev
Дата: 2010-08-13 23:26:46
Zdraweite,
Interesuva me dali chasownika e wodoustoichiv.Koga se ochakva da go poluchite


От: Sherlock Holmes
Дата: 2010-07-26 20:33:11
Kyde se namira kamerata,otgore li e ili otstrani na chasownika.Otkyde moga da izteglq zapis prawen s tazi kamera.Chasovnika nali e deistwash.Kolko e max. kapacitet na kartata koqto podyrga.Blagodarq predwaritelno


Камерата се намира на циферблата на часовника, там, където би трябвало да е цифрата 2. Запис все още не сме качили. Скоро ще го направим. Картата е вградена и капацитета е 4 GB.


От: mitko
Дата: 2010-07-26 00:29:23
Kyde se namira kamerata,otgore li e ili otstrani na chasownika.Otkyde moga da izteglq zapis prawen s tazi kamera.Chasovnika nali e deistwash.Kolko e max. kapacitet na kartata koqto podyrga.Blagodarq predwaritelnoДобави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!