vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блогашпионски мини камери 20 лева

 
Водоустойчив HD часовник 4GB Водоустойчив HD часовник 4GB  

С този часовник можете да правите снимки с резолюция 4032х3024 и записвате видео с впечатляващата резолюция от 1920х1080 пиксела и 30 кадъра в секунда.


Количество:

Цена: 97лв. КУПИ
Подслушвателно устройство с гласов контрол Подслушвателно устройство с гласов контрол  

Това устройства използва GSM мрежата на мобилните оператори и с него можете да подслушвате помещението, в което е поставен. Оборудвано е с чувствителен микрофон, който може ясно да улови всички звуци в радиус от пет метра. Когато активирате гласовия контрол на подслушвателя той се превръща и в мини алармена система. Можете да го оставите в желаното помещение и когато звука около него надвиши 45 децибела устройството ще набере Вашия номер. Включването и изключването на гласовия контрол става с изпращане на кратко съобщение (SMS) до СИМ картата, поставена в устройството. Подслушвателят има вградена презареждаема литиево-йонна батерия, която позволява устройството да остане до 2 дни в режим на очакване.
Размери: 43х32х14 мм.

ВАЖНО: За предпочитане е да не се използват предплатени карти.

Количество:

Цена: 59лв. КУПИ
Камера, скрита в закачалка за дрехи с детектор за движение Камера, скрита в закачалка за дрехи с детектор за движение  

Камерата е снабдена с презареждаема литиево-йонна батерия и слот за microSD карти (няма карта в комплекта), като максималния капацитет е 16GB. Можете да монтирате основата на закачалката с двойно лепящата лента от комплекта. След това можете лесно да сглобявате и разглобявате камерата от основата, за да можете да прегледате направените записи. Камерата снима в два режима - ръчен и с детекция на движение. Устройството се разпознава автоматично от операционната система и не е нужно да се инсталират драйвери. Файловете са в AVI формат с резолюция 720х480 и 30 кадъра в секунда. Вградената батерия позволява около час и половина непрекъснат запис.

Количество:

Цена: 60лв. КУПИ
Камера в електронен будилник с детектор за движение Камера в електронен будилник с детектор за движение  

С този многофункционален часовник ще можете да правите видеозаписи в AVI формат с резолюция 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда, снимки в JPEG с 1600х1200 и аудио записи в WAV формат с 64 kbps. Камерата има и софтуерен детектор за движение, с който ще записвате видео само тогава, когато пред обектива на часовника се появи движение. Записите се съхраняват върху microSD карта (не е включена в комплекта), като максималния размер на картата е 32 GB. Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.


Цена: 89лв. Няма наличност
Скрита камера в химикал

Скрита камера в химикал

 

Камерата, скрита в напълно функционираща и не будеща подозрение химикалка,Ви дава възможност да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с резолюция 720х480 пиксела и 30 кадъра в секунда. За да прехвърлите направените записи на компютъра си не е необходимо да инсталирате никакви драйвери.Камерата може да прави и отделни снимки със същата резолюция в JPEG формат. Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи от Windows 2000 нагоре. По този начин можете да използвате химикалката като флашка. Максималния размер на картата, която можете да поставите е 16 GB (включена в комплекта 4 GB). Презареждаемата литиево-йонна батерия дава около час непрекъсната работа на скритата камера.


Цена: 41лв. Няма наличност
Настолен часовник-камера Настолен часовник-камера   Камерата може да записва аудио-видео файлове, снимки, с нея можете да записвате само аудио, има детектор за движение и може да се използва за РС камера.
Записите се съхраняват върху microSD карта, като 32 GB е максималната големина.
Часовника показва на дисплея време, дата, месец и година. Има гласово съобщаване на времето, може да се използва за будилник. С вградения датчик за температура извежда на дисплея температурата в момента.
Цена: 109лв. Няма наличност
Подслушвател през стени Подслушвател през стени   Този уред премахва всякакви прегради между Вас и обекта на следене. С негова помощ можете да слушате, а ако разполагате с рекордер ще можете и да записвате разговорите директно през стената. Без значение дали стената е тухлена, бетонна, гипсо-картон или друга Вие ще можете кристално ясно да чувате какво се случва от другата страна.
За още по-голямо качество на звука разполагате и със специални слушалки, които гарантират, че всичко от казаното от другата страна ще бъде разбрано.
Устройството разполага с литиево-йонна батерия, която позволява над 50 часа работа с едно зареждане.
Има четири нива на чувствителност и потенциометър за регулиране на звука.
Цена: 299лв. Няма наличност
Камера, скрита в ръчен часовник Камера, скрита в ръчен часовник  

Стилен мъжки часовник, в който е скрито многофункционално устройство. При работата с него можете да избирате между няколко режима на работа. Можете да правите аудио-видео файлове в AVI формат, снимки в JPEG, да записвате само звук в най-разпространения WAV формат, да използвате часовника като РС камера и накрая да го използвате като преносим диск. Часовника е с вградена памет от 4 GB и се разпознава автоматично от всички операционни системи.


Цена: 69.00лв. Няма наличност
Промоция:-6%
Нова цена: 64.86лв.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!