vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеБезжична мини клавиатура RC12

(Номер: PC04)
Безжична мини клавиатура RC12 Безжична мини клавиатура RC12
4.7/5 (10 гласа)
Цена: 69.00лв.
Промоция:-43%
Нова цена: 39.00 лв.
Няма наличност


Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеТози модел безжична клавиатура е много полезно и практично техническо средство, тъй като съчетава функциите и на клавиатура, и на мишка. Удобна, лека и прилягаща в ръцете, тази клавиатура може да се използва във всеки един случай, когато ви се налага да пътувате и не можете да вземете лаптопа с вас. Или просто искате да контролирате от разстояние своя компютър, телевизор или мултимедийна система. Един нов начин да си пуснете филм, да напишете имейл, да водите разговор по скайп. И още много. За да работи добре, с нея трябва да се оперира на плоска и гладка повърхност.

Три в едно
1. Дистанционно управление, компютърна клавиатура или компютърна мишка – кое от трите е това средство? Всъщност и трите на едно. Можете да въвеждате данни на нея, като клавиатура, да работите с приложения като с мишка и да пускате и спирате разни приложения от разстояние, като дистанционно.2. Компютърна клавиатура:3. Компютърна мишка:Характеристики основни:

1. Клавиатурата работи със стандартни ААА батерии, които може да си закупите на всяко едно място, по цял свят, което няма да възпрепятства работата ви. Няма нужда да презареждате вградена батерия, зарядното за която може и да не е съвместимо във всяка страна.
2. Невероятен и компактен дизайн, който предотвратява плъзгането и изтърването.
3. На клавиатурата има приемник и за безжична мишка, което елиминира опасността от загуба на сигнала в даден момент и даден район, в който се намирате.
4. Хуманния дизайн на всеки един механизъм от клавиатурата, позволява на всеки да работи лесно, бързо и удобно с нея.
5. С вградена специална технология, която спестява захранване и по този начин увеличава живота на батериите. Това става благодарение на факта, че след като две минути не е имало активност, батериите и клавиатурата преминават в латентно състояние. За да я активирате след това, просто натиснете който и да е бутон.
6. Няма нужда от инсталиране на драйвери, за да работи, plugNplay устройство, съвместимо с интерфейсите USB 1.1 и USB 2.0
7. Лесно се свързва с всяко едно устройство, няма нужда от допълнителни кабели. Само когато се използва дистанционно с батерии, е добре да поставите и приемника за мишката в USB интерфейса, за да използвате и двете устройства.
8. Поддържа се от следните операционни системи: Windows XP/Vista/7, също така поддържа и Android 2.2/2.3/2.4/4.0/5.0, което го прави идеалното средство за комуникация и с всеки таблет или смартфон с някоя от версиите.
9. Може да използвате с всеки настолен компютър, лаптоп, таблет, проектори, смартфон, смарт ТВ за дневна, HDTC, таблет с Андроид и др.

Функционалност на бутоните:Останалите копчета имат абсолютно същите функции като на всяка стандартна клавиатура.Инициализиране на настройките:

Когато курсора на мишката “замръзне” и не помръдва, следвайте стъпките, за да инициализирате настройките и да работите отново нормално с вашата клавиатура.
1. Поставете устройството на работен плот, на някаква равна повърхност, и натиснете и задръжте едновременно копчетата със стрелките нагоре, надолу и ентер бутона. Задържайки така трите копчета за около минута, LED индикатора на клавиатурата започва да мига, който индикатор е за настоящето състояние на радио мишката.2. Отпуснете копчетата, когато LED индикатора започне да мига, и включете USB приемника в интерфейса, за да започне радио мишката да инициализира кода си. Когато светлинният индикатор спре да мига и остане да свети постоянно, значи мишката успешно е инициализирала настройките.Функционални бутони:
1. Бутони за посоки: бутоните за посоките като нагоре, надолу, наляво и надясно, са същите като в обикновената клавиатура.
2. Левият бутон на мишката изпълнява същите функции, както и при стандартната компютърна мишка.
3. Десният бутон на мишката изпълнява същите операции, както и при физическата мишка.


Инсталация и свързване:
1. Отворете задния капак на радио мишката-клавиатура, поставете три батерии ААА, като се съобразите с поляритета, след това затворете капачето с леко щракване.2. Поставете USB приемника в USB слота на компютъра или таблета.

Употреба:
1. Употреба на радио мишката: Държейки от двете страни мишката с ръцете си, вие можете да контролирате бутоните за посоките, левият и десният бутон на мишката с лявата си ръка и да приплъзвате слайда с палеца на дясната ръка.
2. Употреба на безжичната клавиатура: Когато придвижвате курсора към някоя специфична посока, можете да използвате лявата и дясната си ръце, за да натиснете който и да е бутон от клавиатурата, за да въведете желаните символи.Какво показват различните състояния на LED индикатора:
1. Когато индикатора на мишката постоянно мига, това означава, че връзката не се е осъществила и няма мишка в момента.
2. Когато индикатора си свети постоянно без прекъсване, тогава връзката е стабилна и устройството си работи нормално.
3. Ако натиснете който и да е бутон, ще видите как индикатора мигва веднъж.

Технически спецификации на продукта:

 Снимки на продукта
Безжична мини клавиатура RC12 Безжична мини клавиатура RC12 Безжична мини клавиатура RC12

Безжична мини клавиатура RC12

Loading the player...
Видео инструкции на: Безжична мини клавиатура RC12
« Обратно към категория Mini PC

Безжична мини клавиатура RC12

Loading the player...
Видео инструкции на: Безжична мини клавиатура RC12

Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!