vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055


Продукти:  0
Сума:  0cart
Проверка на поръчка
Въведете телефонен номер който сте оставили при поръчка от Spy.bg

Телефон:

cart
Социални мрежи


cart
Последно от блога


cart
Виж ощеIP камера за външен монтаж

(Номер: IP05)
IP камера за външен монтаж IP камера за външен монтаж
4.5/5 (11 гласа)
Цена: 199.00лв.
Промоция:-40%
Нова цена: 119.40 лв.
Няма наличност


Цената е с включен ДДС
Гаранция 12 месеца.

ОписаниеКамерата предава видео сигнал с резолюция 640х480 или 320х240 пиксела. Има 1/4" CMOS сензор. Поддържа Wi-Fi 802.11 b/g мрежи. Има възможност за въвеждане на няколко потребителя с различни нива на достъп. Възможност за записване на снимки и изпращане на мейл при задействане на софтуерния датчик на движение. Работи с най-разпространените браузъри и с мобилни смартфони.
Поддържа HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP протоколи.


Инструкции за експлоатация на продукта >>
Снимки на продукта
IP камера за външен монтаж IP камера за външен монтаж IP камера за външен монтаж
IP камера за външен монтаж IP камера за външен монтаж

IP камера за външен монтаж

Loading the player...
Видео инструкции на: IP камера за външен монтаж
« Обратно към категория За външен монтаж


Вижте още шпионски продукти

IP камера за външен монтаж

Loading the player...
Видео инструкции на: IP камера за външен монтаж

Инструкции за експлоатация

1: Хардуерна инсталация 1. Монтирайте Wi-Fi антената. 2. Включете захранващия адаптер в камерата. 3. Включете мрежовия LAN кабел в камерата, а другия му край в рутера или суича.2: Софтуерна инсталацияИнсталирайте следния софтуер: 1. IP Camera Tool: Отворете CD-то, стартирайте “IPCamSetup.exe”, натиснете последователно “Next”,“Next”,“Close”. 2. ActiveX: От диска стартирайте “Appinstall.exe” и натиснете последователно “Next”,“Install”.“Finish”. След като приключите иконата на “IP Camera Tool”ще се покаже на работния Ви плот. 3: Видео в реално време 1. Вход: Натиснете два пъти на иконата на “IP Camera Tool” на Вашия работен плот, програмата ще покаже намерените IP адреси, открийте камерата, натиснете два пъти за да стартирате интерфейса в браузъра по подразбиране. Първоначалното потребителско име е: admin, а за парола не се попълва нищо.2. Избор на език. От менюто отгоре в дясно изберете език – английски,испански, немски и т.н.3. Избор на работен режим. За Интернет експлорер IE : изберете ActiveX режим. За Safari, Firefox, Google chrome: изберете Server push mode/ или VLC режим. За мобилни телефони: изберете mobile phone режим..4. 4. Вход. Натиснете Sign In и ще получите картина в реално време. АКО НЯМАТЕ КАРТИНА ПРИ ActiveX РЕЖИМ ПРИ IE Ако използвате IE при включването на камерата за първи път, ще видите на екрана си въпрос за разрешение да се стартира ActiveX добавка. Изберете Run Add-on, презаредете IE, въведете отново името и паролата си за вход и ще видите видеото в реално време.
Ако все още нямате видео след избора на ActiveX, ще трябва да промените ActiveX настройките на IE, като за целта направете следното: 1. Спрете firewall на компютъра си. 2. Променете ръчно ActiveX настройките по следния начин: “IE” browser > “Tools” > “Internet Options” > “Security”> “Custom Level” > “ActiveX control and Plug-ins”. Включете всички ActiveX настройки като изберете “Enable”:, особено: Enable: Download unsigned ActiveX controls Enable: Initialize and script ActiveX controls not marked as safe3. Ако все още нямате видео в реално време изключете антивирусната си програма и повторете стъпки 1 и 2. Настройки на безжичната връзка 1. Убедете се, че Вашия рутер е безжичен. 2. Убедете се, че Wi-Fi антената е поставена. 3. Проверете дали безжичната мрежа е защитена с парола и ако е така проверете типа на защита и паролата за достъп. 4. Влезте в настройките на камерата, натиснете последователно “Network”>”Wireless Lan Settings”>”Scan”, сканирайте няколко пъти и в списъка с безжични мрежи ще откриете Вашата мрежа. Убедете се, че е отметнато полето „Using Wireless Lan”.5. Ако мрежата не е защитена с парола натиснете “Submit”, в противен случай задайте типа на защита „Encryption” и паролата “Share Key” и чак тогава натиснете “Submit”. 6. Почакайте около 30 секунди , за да се рестартира камерата и изключете LAN кабела. Ако камерата не се появи във Вашия браузър е възможно рутера да е променил нейния IP адрес, затова използвайте IP Camera Tool, за да го проверите. Използване на DDNS 1. Влезте в DDNS настройките на камерата чрез: “Network”>”DDNS Service Settings”.2. За избора на DDNS имате две възможности: Manufacturer’s DDNS: Това е фабричния домейн, предоставен от производителя. Third Party DDNS: Този домейн е предоставен от други организации като Dyndns, Oray, 3322 и т.н.Ако желаете да използвате Third Party DDNS, изберете предпочитания от Вас сървър от падащото меню – например “3322.org” или “dyndns.org”:
Забележка: Само единия DDNS може да бъде избран. Например ако изберете DDNS на потребителя Third Party DDNS няма да действа и обратното. 3. Смяна на порта на камерата. Фабрично зададения порт на камерата е “80”.Променете порт "80" на предпочитан от Вас порт, например "81", "100", "8091" и т.н. Натиснете “OK”, камерата ще се рестартира след около 30 секунди.Убедете се, че “Subnet Mask”, “Gateway”, “DNS Server” са същите като на вашия. 4. Пренасочвате на порт (Port Forwarding) на рутера. Това е много важна стъпка при настройката на камерата. За да може да виждате камерата от всеки компютър и за да могат DDNS настройките да работят трябва да пренасочите получените заявки към порта, на който работи камерата Ви. Понеже има голямо разнообразие от рутери ще Ви покажем стъпките при някои от най-разпространените и можете по същия начин да настроите и Вашия рутер. TP-LINK (1) Влезте в настройките на рутера.(2) Изберете “Forwarding”, след това “Virtual Servers” (3) Натиснете бутона Add New, и ще видите следния прозорец: Тук можете да добавите или промените настройките на виртуалния сървър.Попълнете порта, който сте задали на камерата - service port (например 8901), IP адреса на камерата от вашата мрежа (например 192.168.1.112), и натиснете Save. Убедете се че сте записали правилните порт и IP адрес на камерата. BELKIN: (1) Влезте в настройките на рутера. (2) Изберете “Firewall”, след това “Virtual Servers” (3) Въведете порта (например 80) и IP адреса на камерата, след, което натиснете save. Забележка: Порта и IP адреса трябва да са коректно зададени.DLINK: (1) Влезте в настройките на рутера. (2) Изберете “Advanced”, след което “Virtual Servers” (3) Въведете порта и IP адреса, след което натиснете save. Забележка: Цифрите на “public port” & “private port” са еднакви и трябва да съвпадат със зададения на камерата порт, а за protocol задайте “both”.След тези настройки вече можете да ползвате успешно DDNS. Проверете DDNS статуса от менюто на камерата и вземете линк за наблюдение на камерата по Интернет като направите следното: Влезте последователно в “Login”>”System”>”Device Info”:Ако всички настройки са успешни ще видите избрания DDNS, съобщение „Succeed” и линк за достъп до камерата през Интернет. Как да разберете IP адреса на Вашия компютър. 1. Чрез Интернет. Ако не знаете WAN IP адреса на Вашия компютър посетете сайта


www.whatismyip.com


Ще се отвори следния прозорец, на който ще видите WAN IP адреса на Вашето устройство.


 2. От рутера. Влезте в менюто WAN на Вашия рутер и ще видите WAN IP адреса. Ако всички настройки са направени коректно с изписването на този IP адрес ще имате достъп до камерата.

Коментари


Добави своя коментар

Име:
E-mail:

Коментар:
Код:
 
* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Този сайт е собственост на Уеб Плюс ЕООД
Copyright 2009 - 2016 Spy.bg
Магазин София
бул. Александър Малинов 51
ТЦ “Метро Сити“, Ет. 2
тел.: 0876 892 915
Магазин Пловдив
ул. Капитан Райчо 56
ТЦ “Гранд“, Ет. 3
тел.: 0988 313 706
За поръчки направени от град София до 15:00, получавате поръчката на същия ден!!!