DVR

Всяка добре издържана система за видеонаблюдение има в себе си включен видеорекордер.

Образно казано, ако камерите са вашите очи, то видеорекордерът е душата на системата ви за наблюдение.

Без значение къде сте поставили устройствата, колко голям периметър покривате или на какви точно камери сте заложили, осигуряването и на добро записващо устройство ще гарантира добрите резултати.

Безценен помощник при настройки и проверка на камерите е ръчният монитор. Той има дисплей за преглед и може да запише изображение или видео с което на по-късен етап да правите сравнения на настройките на камерата.

Рекордерът с четири канала, дава възможност да се свържат и да бъдат записвани едновременно четири камери. За улеснение на настройките, устройството разполага с дисплей, чийто размер е седем инча.

Двуканалният рекордер е подходящ за свързване към жични камери. Той предлага възможност за едновременно гледане на изображенията и от двете с функцията „пикчър ин пикчър“. Детектор за движение, запис върху мемори карта, различни размери и стойности на картината са сред функциите на този видеорекордер с доказано качество.

Системата за наблюдение на жични камери, дава възможност за стриктно следене на четири камери едновременно. Чрез нейното дистанционно се правят различни фини настройки на камерите. Подробна информация, различни изгледи на екрана, цифрово увеличаване и стабилизация са само част от възможностите, които превръщат наблюдението в активен процес.

Двуканалният видеорекордер, който работи с жични и безжични камери е един по-универсален, но професионален избор. С него спокойно наблюдавате това, което две камери заснемат и то едновременно. Устройството може да възпроизведе записите самостоятелно или да ги прехвърляте на компютър.

Друг вид рекордер за жични камери, дава възможност за едновременно записване на две заснемащи устройства като от едното може да се запамети и звук. Задейства се ръчно или чрез отчитане на движение пред камерата.

Приемникът за безжични камери е една надеждна свръзка между устройствата за наблюдение и монитор или компютър. Той дава възможност да слушате и наблюдавате всичко, което става пред обектива на вашата камера или в непосредствена близост до нея. Различните видове са съвместими с устройства, които работят на определени честоти.

Мини рекордерът за безжични камери, може да записва всичко важно върху картата с памет от 32 ГБ. Регулирайте желаното качество на записите и това къде да се съхраняват ново заснетите видеа. Тук също може да се използва датчик за движение, което оптимизира работата на камерите.

Веднъж изградили своята цялостна система за наблюдение, вие ще се убедите в предимствата на качествената техника. Компромисите са допустими само по отношение на цените.

С наблюдението нещата стоят, както и с работата – не е важно каква работа точно вършите, а е съществено как тя ще бъде изпълнена до последните детайли по нея.