vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Защо да инвестираме в покупката на шпионско оборудване?

Автор:

12.02.2015 | 1  глас

5.0/5

 Защо да се сдобия с шпионско оборудване?

Причините да искате да инвестирате в закупуването на шпионска камера и друго скрито шпионско оборудване са много. Дали искате да проверите дали съседите влизат в двора ви, или някой колега от офиса ви притеснява, когато остане до бюрото ви? Няма значение, всичко е доказуемо със скрита камера. Може да защитите колата си от вандализъм, да наблюдавате детето си, без да го притеснявате и прочее и прочее. В днешно време технологиите са толкова достъпни, че скритите камери не са собственост само на полицаите и детективите, те са предназначени за всички.


Всяка една скрита камера може да ви поднесе редица доказателства, с които да си спестите много стрес и проблеми. Все пак, асортиментите от продукти са огромни и е трудно да знаем какво точно ни трябва. Няма как човек да е професионалист във всичко. Трябва да знаете няколко основни неща за шпионското оборудване, за да закупите правилната скрита камера. Ето пет стъпки, с които да се сдобиете с перфектната камера за скрито наблюдение!


1. За какво предназначение ще използвате вашата скрита камера?


Първата стъпка в избора на шпионска скрита камера е да знаете за какво точно ще използвате устройството. Всяка различна причина за заснемане води до различен модел скрита камера. Употребата на скрита камера включва:

 • Домашна сигурност
 • Защита на семейството
 • Защита на притежанията
 • Доказателство
 • Предотвратяване на престъпление
 • Разследване
 • Бизнес нужда
 • Застраховане
 • Записване на ежедневието
 • Забавление


Всяка една от тези ситуации изисква камера с определено прикритие, което описва сценария. Например, за да разкриете изневяра ще имате нужда от скрита камера, която предава безжично и се крие в нощната лампа. Това е перфектният начин да следите какво се случва с партньора ви, дори когато сте на командировка. За застрахователни нужди може да използвате миникамера, с която да записвате шофирането си, за да докажете, че причината за даден инцидент не сте вие. Има камери, които се прикрепят към облеклото ви, за да заснемате какво се случва в ежедневието ви.


2. Какъв тип камера трябва да си закупите?


Когато сте решили какво точно ще правите с тайната си камера, трябва да решите какво устройство да си набавите, за да изпълните мисията си. Има няколко главни категории скрити камери, от които да си избирате. Това са:

 

 • Мини шпионски камери. Тези камери са най-трудно забележими, но въпреки миниатюрния си размер разполагат със страхотни възможности за снимане. Те обикновено са с големината на монета и под формата на кутийка. Може да ги скриете в почти всеки предмет, което ги прави подходящи за много случаи. Може да местите камерата постоянно и винаги да имате достъп до нея, без да карате хората да ви заподозрат.

 

 • Скрити камери! Това са устройства, които имат някакъв сорт прикритие, което да ви осигурява сигурност. Обикновено са скрити под формата на електроника или предмети, които се използват в ежедневието на всеки. В 99% от случаите обектите, в които са скрити камерите, работят както трябва, за да е перфектно прикритието ви. Използва се захранването на уреда, който се използва за прикритие или пък се използва батерия. Може да оставите такъв тип устройство почти навсякъде, за да наблюдавате по-продължително, без да будите подозрение.


Портативни камери, които се носят на тялото. Има доста камери, които се закрепват на тялото ни и се сливат с обстановката. Те може да са копчета за дреха, часовници, очила, химикалки и прочее. Те позволяват мобилно заснемане на събития в движение. Перфектни са за бизнес среща или среща в кафе.

 

 • WIFI шпионски камери! WIFI камерите позволяват на потребителя да преглежда заснемането на живо, както и предишните записи от всяка точка на света, която има връзка с интернет. Може да разглеждате записите през компютър, смартфон или таблет. Най-подходящи са за ситуации, в които трябва да реагирате в реално време.
 • Камери за външно наблюдение! Това може да са CCTV камери, които да не са скрити, както и скрити камери, които се използват за външно наблюдение на имоти. Също така се използват и за наблюдаване на вътрешни помещения. Те могат да са скрити като детектор за дим или нещо подобно, което се закрепва за тавана.


Като цяло скритите камери се опират много на естетиката и спецификациите. Всяка камера може да изглежда естествена в определена среда и може да снима определено видео при определени условия. Когато решите какъв тип камера ще ви трябва и за какво ще я използвате е време да преминем към следващата стъпка.


3. Къде ще поставите своята скрита камера?


Мястото, на което ще поставите своята шпионска апаратура е много важно за вида устройство, който ще изберете. Например, ако решите да следите какво се случва в автомобила ви, то устройството няма да стои вътре и ще е уязвимо на влага. Тогава трябва да изберете камера, която е водоустойчива и може да заснема видео при тъмна обстановка. От друга страна, ако ще поставите камера, която ще следи подчинените ви работници, трябва да осигурите нещо, което е невидимо и трудно за заподозряване, от който и да било. Използвайте обекти, които са дегизирани като предмети от ежедневието.
Винаги използвайте устройства, които са определени за точния тип шпионаж, който ще правите. Трябва да търсите определени характеристики, от които ще имате нужда по време на работата. Това може да са елементи като ъгъл на видимост, качество, регулиране на яркостта, записване на карта памет и прочее.


4. Какво друго трябва да имате предвид?


Какъв тип видео ще заснемате? Всяка една камера има определено качество под формата на кадри в секунда и разделителна способност. Доста модели разполагат с full HD резолюция и снимат при 60 кадъра в секунда. Може да закупите скрита камера за видеонаблюдение с детектор на движение, за да не се налага да преглеждате празни записи или да активирате ръчно камерата. Ако трябва да заснемате голям обхват от неща, то трябва да използвате камера, която има широкоъгълен обектив. Трябва да прецените ще имате ли нужда от възможност за приближаване на изображението под формата на оптично приближение.


5. Как ще получавате достъп до заснетите файловете?


Единият вариант е да използвате техника за шпионаж, която разполага със слот за карта памет. Така може по всяко време да поставите картата в четец или в лаптопа си и ад свалите нужните файлове. Може да изберете камера, която предава по Интернет, за да може да наблюдавате какво се случва в дома ви от всяка точка на света. Възможни са комбинирани варианти, но като цяло трябва да вземете предвид това като подробност.


6. От къде да си закупим шпионско оборудване на изгодна цена


С шпионското оборудване не трябва да се прави компромис. Определено това е важна инвестиция и не трябва да рискувате с непроверени търговци. Лидерите на пазара в момента са spy.bg и spytech.bg, като те покриват най-важното в сегмента с оборудването за скрито и открито наблюдение. Използвате се само най-качествените марки оборудване за асортимента, който се предлага. Освен това, екипът от хора, които се грижи за обслужването на клиентите е професионален и много опитен. Високият клас техника се предлага на напълно достъпна цена, за да е в полза на възможно най-много хора.


Предлага се идеално съотношение между качество, цена и поддръжка за клиента. Ще получите помощ за всяка една неяснота, която изникне по време на употребата. Може да получите съвети за най-ефективна употреба. Определено покупката от професионален уебсайт ще ви помогне да извлечете възможно най-много ползи от оборудването, с което ще се сдобиете.


Най-голямото нещо, което ще получите е информираният избор, който е може би най-важното нещо. Когато закупите нещо, от което нямате нужда или не ви върши адекватна работа, то определено парите, които дадете ще са хвърлени на вятъра. Ние няма да допуснем това да се случи с вас. Стараем се да поддържаме възможно най-модерен асортимент от продукти. Ако имате нужда от помощ, винаги може да се свържете с нас за повече информация и съвети.
 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

Krasi 2015-03-25 10:29:17

много интересно, ще се замисля за това шпионски оборудване

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога