vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Защита с електрошок – как става това?

Автор:

13.07.2013

0.0/5

В днешното напрегнато ежедневие е цяло чудо и чист късмет, ако човек попадне на спокоен квартал. Разбира се в малките градчета често е така и ето защо хората все повече се ориентират към тях. Но много хора живеят и в големите градове, а това не значи, че трябва да търпят издевателства. Съвсем нормално ще искате да имате нещо под ръка за защита, ако ненадейно изскочи някой от тъмното, когато се прибирате от работа или дискотека късно вечер.

   

Метал детектор

Цена: 49.00лв.
 
Може да си носите ключовете в ръка, някоя пръчка и даже паве, но е много по-ефективно, лесно и безопасно, ако се спрете на техника за защита. Като електрошок – малък с малък заряд, така че да не се стигне до сериозен инцидент. По принцип тези модели устройства не са оръжие, ето защо за тях не ви трябва разрешително.

И все пак трябва да бъдете внимателни, когато боравите с тях. Например не бива да се насочва към очите или сърдечната област на човека. Просто докосвате крака или ръката, и той като попарен ще отскочи от вас. За да имате време самите вие да избягате. Все пак, ако сте решили да си закупите нещо такова, заповядайте при нас и внимателно прочетете инструкциите и съветите за безопасност. Те няма да са ви излишни.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога