vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Шпионски камери за детективска работа

Автор:

30.04.2012

0.0/5

 В различните видове електронни шпионски магазини можете да намерите различни видове spy камери, които да послужат за различни действия. Или пък бездействия. Ако сте решили да се правите на детектив, то няма нищо по-лесно днес, когато на пазара за техника е пълно с всевъзможни устройства за запис и възпроизвеждане на звук и видео.

     
Например, искате да запишете колежката, която сте сигурни, че по някакъв начин ви мами или интригантства зад гърба. За целта няма нужда да вдигате скандали. Просто бъдете по-хитри и използвайте една или няколко малки по размер, но изключително експедитивно и полезни шпионски камери, които да заснемат всичко, в което се съмнявате. Или пък да разсеят съмненията ви. Един такъв вид устройство може да е скрита камера в съвсем обикновен на външен вид химикал, който разполага и с детектор за движение. Поставяте я сред другите пишещи средства, нагласена на режим детекция на движение и излизате до тоалетна. След което само си прибирате устойството за запис и гледате.

 

Друг вид от многото техники за видеозаписи, която също не буди подозрение може да е ръчен часовник с камерка или пък настолен, стенен също с вграден видео контрол в тях. Тези предмети са такава неизменна част от декора в един дом или офис, че едва ли някой би заподозрял, че правите видеонаблюдение със стенния часовник.       

 

Мини записваща система под формата на ключодържател също може да е ценна придобивка за вас и вашите цели като начинаещ детектив. Или да играе ролята на вашето трето око и трето ухо в дома или офиса. Каквото и да изберете обаче, имайте предвид, че преди да получите доказателства за нечий злонамерени действия, нямате право да обвинявате. Затова използвайте внимателно…просто за обикновени снимки.

Google

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога