vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Удобството на една скрита камера в детектор?

Автор:

21.10.2013

0.0/5

Определено една скрита камера е удобно средство, с което да можете да записвате всичко и то дискретно. За да направите това обаче трябва да изберете камера, която да се впише в интериора на дома ви или офиса, като така няма да предизвика съмнения.

     

 

 

Например една скрита камера в детектор за дим. Тази камера е идеалното средство да наблюдавате служителите си и клиентите на работното място или ако имате магазин, без последните да заподозрат нещо и да се почувстват като мишки под нечий любопитен и скучаещ поглед.

 

Монтажът на камерата-детектор е много лесен, а удобството й определено е доказано. Има дистанционно, с което ще можете да го управлявате от доста голямо разстоение – до шест-осем метра. Което значи че от другия край на офиса или магазина ще може да я включите, когато се наложи. Или да я спрете съответно.

 

Освен че записва на microSD карта, тази камера може и да предава в реално време, за да сте наясно какво точно се случва на мястото, на което е монтирана. Практичността й се допълва и от факта, че формата й е напълно и изцяло като истински детектор. Захранването е посредством адаптер. Една истинска и практична система за видеонаблюдение.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога