Удобството на една скрита камера в детектор? - SPY.BG

Удобството на една скрита камера в детектор?

Определено една скрита камера е удобно средство, с което да можете да записвате всичко и то дискретно. За да направите това обаче трябва да изберете камера, която да се впише в интериора на дома ви или офиса, като така няма да предизвика съмнения.

     

 

 

Например една скрита камера в детектор за дим. Тази камера е идеалното средство да наблюдавате служителите си и клиентите на работното място или ако имате магазин, без последните да заподозрат нещо и да се почувстват като мишки под нечий любопитен и скучаещ поглед.

 

Монтажът на камерата-детектор е много лесен, а удобството й определено е доказано. Има дистанционно, с което ще можете да го управлявате от доста голямо разстоение – до шест-осем метра. Което значи че от другия край на офиса или магазина ще може да я включите, когато се наложи. Или да я спрете съответно.

 

Освен че записва на microSD карта, тази камера може и да предава в реално време, за да сте наясно какво точно се случва на мястото, на което е монтирана. Практичността й се допълва и от факта, че формата й е напълно и изцяло като истински детектор. Захранването е посредством адаптер. Една истинска и практична система за видеонаблюдение.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога