vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Удобно ли е да ползвам мини скрита камера?

Автор:

13.08.2013

0.0/5

Даже много удобно. Една мини скрита камера точно затова се казва мини, защото с нейните малки размери може да бъде поставена на всяко едно място, от което да предава актуална информация, било то картина или картина и звук.

 

Миникамера АЕЕ - 4GB

Цена: 97.30лв.
   
Поставете например една малка камера, която се намира в обикновена химикалка в дадена стая и наблюдавайте какво ще се случи. Просто натискате копчето за видеозапис и бъдете сигурни, че ще получите най-качествената картина или снимки, които може да получите от камери от подобен клас. Което означава детайлна картина, изчистени линии и много добър звук. А с включен детектор на движение, ще получите една практична охранителна система, която едва ли друг притежава.

Друг вид скрити мини камери, които може да са ви от полза са камерите в ръчните часовници. Те са много удобни, защото може да се поставят на китката ви и да си ги носите навсякъде с вас. Така сте сигурни, че няма да пропуснете нещо интересно за снимане, а и от друга страна ще подсигурите дома си с надеждна шпионска техника за видеозапис.

Елате при нас и направете вашият избор сега и без колебание относно нашия професионализъм

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога