Трябва ми нещо практично за запис – къде да го намеря? - SPY.BG

Трябва ми нещо практично за запис – къде да го намеря?

В един добре зареден шпионски магазин. Бъдете сигурни, че там се крие вашата камера или подслушвател, които ще ви направят свидетел на неща, които винаги сте искали да знаете, но е нямало откъде.

Една скрита камера например се отличава от останалите със своите малки размери. Това й дава възможност да бъде поставена на всяко място, което искате да проучите. Но това, че е малка не я прави неефективна. Дори напротив. В малкия корпус в повечето случаи има камери, които снимат с fullHD качество и записва кристален звук. Които са от най-важните неща, за да е ясно, че камерата работи безупречно.

Например скрита камера в часовник е вашият начин да наблюдавате случващото се в дневната, докато ви няма. За да видите дали детето си е направило домашното, дали не прави нещо нередно, дали половинката не е повикала някой, дали възрастните ви родители са добре. И изобщо много полезна вещ.

Подслушвателите от своя страна също предоставят възможност да запишат нещо, но в случая това е по-скоро за някой таен разговор. И те са малки и с възможност да бъдат сложени на всяко място от вашия дом или офис. След това трябва само да наберете номера на поставената сим карта и да слушате на воля.

Тези и още много шпионски уреди за охрана можете да намерите при нас на достъпни цени.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога