vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Трудно ли се монтират скрити камери?

Автор:

07.08.2013

0.0/5

Изобщо дори не е трудно. Защото повечето скрити камери нямат нужда от специален метод от монтаж, даже нямат нужда да се монтират. Те просто се поставят някъде, където мястото е подходящо, за да заснемете някой и си излизате от стаята.

     
След като сензорът установи нечие движение, камерата се стартира и започва да приема подадения видеосигнал, за да запише всичко, което се случва пред нея. Естествено има камери, които трябва да се сложат на такива места, като лампа или пък на пердето, може би и даже на палтото, но като се има предвид, че има много по-модерни и лесни за манипулация скрити камери, просто няма нужда си усложнявате живота с тях.

Ето защо изберете вашата скрита камера при нас – запалка, часовник, химикалка, шапка, очила и много, много други, и запишете всеки един важен момент от вашия или този на близък човек ден. Ще останете напълно доволни от качеството, което ще получите.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога