vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Скрита камера в ръчен часовник

Автор:

15.03.2010 | 1  глас

5.0/5

Едва ли има хора, които не са гледали касовите филми на James Bond, или поне да са чували адски много хубави думи за тази поредица от филми. Е, някога представяли ли сте си, че може да имате една от играчките от филмите, които му спомагат да бъде така изобретателен и известен? Да, това е факт. Чрез тази скрита камера в ръчен часовник вие може да постигнете същия резултат, както той във филмите си, но цялата изненада не спира до тук, защото по-интересното тепърва идва.

Часовник със скрита камера

Възможността която това устройство ви дава е да наблюдавате тайно някой който искате, без той да знае, да следите даден човек, приятелка или просто да се чувствате по-изобретателни. Този продукт ви дава тази възможност с една хубава и голяма подробност. Няма нужда да носите хиляди кабели по вас, памети и да се притеснявате дали няма да ви забележат, че правите това, просто защото скритата камера е монтирана в... ръчен часовник. Да, часовник, който може да носите на ръката си и чрез него може да записвате.

Скрита камера в часовник

Хубавото му освен тези екстри, които притежава е, че е доста стилен и като всеки нормален и харесван от хората часовник, което прави и носенето му удоволствие. Характеристиките, които притежава този часовник със скрита камера в себе си са доста удивителни. 4 GB памет, 640х480 пиксела резолюция за видео записи, които могат лесно да се запазват в тези предостатъчно гигабайти, които притежава. Батерията, която е с капацитет 500mAh ви дава възможност да записвате колкото си искате, без да имате проблем с нея 2 часа, което е се равнява на един дълъг и хубав филм. Зареждането и става посредством USB порт на ваш компютър, като в пакета има и кабел за това. Е, драги приятели, може спокойно да се въоръжите с този малък приятел и да бъдете с една идея пред другите.

Часовник със скрита камера включен към компютър Часовник със скрита камера включен към компютър

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога