Скрита камера в ключодържател, часовник, химикал - SPY.BG

Скрита камера в ключодържател, часовник, химикал

В различните магазини за шпионска техника може да намерите различни видове уреди, в зависимост от това какво точно желаете да правите с тях – скрита камера, подслушватели, заглушители, слушалки. И всичко е напълно достъпно за всеки потребител, създадено, заради изискванията, които налага динамичният ни начин на живот.

     
Например, ако притежавате автомобил, който се притеснявате, че може да откраднат, освен че ще му сложите алармена система, можете да го снабдите и с някоя скрита камера. Като ключодържател с вградена записваща леща. Този вид шпионски джаджи по нищо не се различават от обикновен ключодържател и аларма за автомобил. Единствено отстрани има малко копче, което плъзгайки се стартира записа, а също така и отвор за карта памет, на която да се съхраняват направените записи.


И освен, че използвате този ключодържател камера,  именно като записвате, вие ще имате възможност и да си носите връзката с ключовете на него. Или пък да го „забравите” в автомобила си и други ключови за вас места и  да направите разобличаващи видеа. Това може да стане реалност, благодарение на вградения софтуерен детектор за движение, с който повечето такива устройства са снабдени.

В този ред на мисли, ако се съмнявате в доброжелателността на човек от вашето обкръжение, без да вдигате скандали за неща, които може и да не са такива, каквито си ги мислите, може да запишете дадения човек, когато остане сам. Дали ще мислите, че ви краде или лъже с приятелка, е без значение, защото този ключодържател със специална записваща функция ще направи детайлен запис на вашите съмнения. Или пък ще ги опровергае.

Бъдете винаги подготвени за всякакви екстремни ситуации, в които е нужно да се реагира бързо и навреме с тази и всяка друга spy камера, която да отговаря на вашите очаквания от един добър и богато зареден шпионски магазин.
 

Google


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога