vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Скрита камера и как да работим с нея на правилното място?

Автор:

02.09.2013

0.0/5

Една скрита камера може да ви помогне да намерите отговори на много въпроси и да наглеждате своя дом или офис, тъй като може да бъде монтирана на специални места и да ги оставите като средство за видеонаблюдение. А също така може да бъде една оригинална идея за подарък на близък човек, който харесва техника и различни технически средства.

Ако например искате да впечатлите някой с вашия подарък, то може да му поднесете камера под формата на химикалка, която освен, че ще записва видео клипове, ще може и да се пише с нея. Това я прави идеално средство хем за административни цели, хем за наблюдение на самото помещение. Давайки реална възможност да научите нещо наистина важно за вашите близки и познати, приятели и роднини.


Мини камера DV MD80

Цена: 29.00лв.
   

Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
 

Как да поставим обаче една скрита камера? И по-точно къде? Всичко зависи от нейната форма и предмет, в който е монтирана. Ако например е в ключодържател, спокойно може да я поставите на някое бюро, стол или пък маса. Оттам ще можете да получите ценна информация, още повече, ако камерата е с детектор за движение.

Ако пък говорим за часовници, тогава те си имат основно място, като бюро или маса в дневната, където например си стои настолния часовник. Той ще ви даде възможност да виждате всичко по всяко време и навсякъде. Ще може да държите под око цялото семейство и най-вече децата, които в много случаи са просто непредсказуеми.

Казано накратко, с всяка една скрита камера може да се работи лесно, бързо и да получите висококачествен запис. Единственото, което трябва да направите е да дойдете при нас и да изберете вашата помощница номер едно под формата на химикалка, часовник, огледало, дистанционно, закачалка и много, много други предмети, и да бъдете спокойни, че всичко е под вашият зорък поглед. 

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога