vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Шпионска камера под формата на ръчен часовник

Автор:

30.04.2012

0.0/5

Търсите нещо наистина оригинално за подарък на вашата половинка? Не търсете повече, а вземете един ръчен мъжки часовник. Ще кажете, че това е прекален тривиален подарък? Само, че ние ви предлагаме да се замислите върху възможността този часовник да е малка шпионска камера, вградена в ръчен часовник, а не поредната версия на известна марка ръчни часовници.

     
Така освен, че вашият човек ще си има точен часовник, който да не му позволява да закъснява за срещите ви, също така ще се сдобие и с оригинална джаджа, с правеща качествени и бързи снимки и клипчета. Когато отидете на планина, на екскурзия или посетите някоя забележителност, която той ще поиска да снима за спомен, този часовник с обектив винаги ще му е под ръка на неговата китка. А не както големите дигитални камерки, за които трябва да прерови багажа си, за да ги намери.


Най-хубавото е, че записа се стартира с натискането на едно-единствено копче – какво по-практично и бързо за всеки запален техноман? Но бъдете внимателни, защото освен като мини записващо устойство, този часовник може да бъде използван и като шпионска видеокамера, която записва действията на трети човек, без неговото знание. Та ако не се притеснявате, че можете да бъдете следена и контролирана, това е един оригинален подарък, който любимият човек ще оцени, а това ще ви сближи още повече.

Можете да го намерите във всеки един шпионски магазин, който ще видите в интернет и да се възползвате от качеството, което ще намерите на практични цени, за да получите безценен подарък за любимия или пък една шпионска джаджа за вашите потайни и практични цели.
 

Google

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога