vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Прекрасен декор за защитен дом – скрита камера в часовник

Автор:

05.09.2013

0.0/5

Техническите средства за охрана може да бъдат и чудесен начин да направим дома си по-разнообразен, цветен и интересен. И да изпълняват и съвсем обикновени функции. Като например един настолен часовник. Той има няколко много полезни функции – освен, че показва точен час, аларма, хронометър, казва ви часа на няколко езика, може и да ви даде точна информация за температурата в помещението.

     

Една друга много важна функция на тази джаджа, е фактът, че в корпусът на часовника се намира и една супер мощна скрита камера. Малка, но много практична и ефикасна. Защото кой би заподозрял един обикновен часовник, че има нещо нестандартно в него? Почти никой, а даже и техничарите ако не им се каже, едва ли точно пък за вашият часовник биха решили, че има нещо нередно. Но това може да бъде вашият шанс да научите много и все полезни неща за вашите близки и техните навици и привички. Или това дали някой не върши нещо нередно и във ваш ущърб зад гърба ви. На практика страшно полезно нещо е това скрита камера в настолен часовник.

Да кажем, че се налага да почнете работа и сте оставили малкото си дете с непознат човек. И познат да е, пак ще има нужда от контрол, всъщност. Защото всяка майка си гледа децата според нейните разбирания. И след като някой е обещал, че ще прави това, то е добре вие да се убедите в това. Точно тук една скрита камера може да ви бъде от изключително голяма полза. Без излишни драми и чувство, че нямате доверие, че следите човека навсякъде, вие ще получите информацията, която искате.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога