vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Подслушвателя помага ли ми в домашната охрана?

Автор:

30.10.2013

0.0/5

Най-общо казано, да може. Това е охранително средство, което може да сложи в джоб всички онези джаджи, които в магазните ви се кълнат, че са излезли от джоба на Джеймс Бонд. В действителност един подслушвател може да се каже, че е излязъл от джоба на супер шпионина. Той е малък и компактен, и ви предлага да слушате, докато се намирате в други край на страната или даже на света.

Да кажем, че искате, дори държите да знаете къде се намира някой, какво говори и с кого. И то, защото подозирате, че вие самите присъствате дистанционно в разговора. С две думи – обсъждат ви. И това не ви е безразлично. Дали, защото се отнася за работа или просто защото ви е хванала параноята, но има начин да разберете какво се случва. Да, точно така с подслушвател.

Само сложете уреда в близост до мястото, където смятате, че ще се проведат разговорите. След което посредством команда, подадена със смс на устройството, вие включвате гласовия детектор и се радвате на възможността да чуете всичко, когато детекторът включи устройството. Без дори някой да ви заподозре. Защото тези устройства са така малки и невзрачни, та никой не би и помислил, че това са шпионски уреди.

Елате при нас и намерете вашият подслушвател, който ще изпълни живота ви с разбирателство и разкрити тайни.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога