vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Подслушвател или слушалки, за да разбера истината?

Автор:

23.10.2013

0.0/5

Истината може да я разберете по много начини – било чрез разговор, заплахи и какво ли още не. Какво обаче, ако човекът отсреща не желае да си признае нещо, каквото и да било? А за вас е много важно да научите. Тогава може да направите две неща – или да слухтите пред вратата какво се случва или да сложите подслушвател, за да разберете от разстояние, но сигурно случващото се. 

     

 

Определено второто е за предпочитане, като се има предвид, че е и много по-удобно. Затова изберете някой от много подслушвателни устройства и определено ще имате полза от електрониката. С негова помощ, когато в помещението се чуе някакъв глас с височина повече от 60 децибела, което се равнява на обикновен разговор, подслушвателя ще ви предупреди, че се води разховор и вие ще можете да чуете всичко, което се случва там.

Ако все пак искате да почувствате тръпката на авантюризма, тогава може да пробвате с подслушвател със слушалка, който може да ви предаде всеки разговор през стената.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога