vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Освен като шпионка, може ли да използвам за друго електронната?

Автор:

20.09.2013 | 1  глас

5.0/5

Скритите камери са много удобни и практични средства за видеонаблюдение и охрана. Те по дискретен начин, без да обиждат наблюдаваните могат да ни дадат актуална информация за неговите или нечии други действия. Защото макар да е вярно, че всеки си има достойнство и не би искал да е накърнявано, всеки също така би искал да опази и собствеността си, придобита с труд или да предпази децата си от чужди посегателства и злоупотреби.Цена: 38.89лв.
     

Една такава електронна джаджа може да е електронна шпионка, която в повечето случаи е в комплект с приемник. За разлика от старите шпионки, тази не ви задължава да ставате всеки път от мястото си или да прекъсвате заниманията си, когато на вратата се позвъни. Вместо това, може да погледнете монитора, който в повечето случаи е преносим и може да бъде с вас навсякъде. Така ще прецените искате или не да отворите на човека, който стои пред вратата. Много безопасна опция, ако сте оставили за момент детето си само у дома, или вие самите сте сами не се чувствате адекватни да отблъснете нападение, ако се стигне до там, и човека отпред е непознат или например бившият ви съпруг, с който не бихте желали да се сблъсквате.

Но освен като шпионка, тези джаджи, или поне някои от тях, могат да бъдат използвани и за друго. Например жична шпионка подобна на обикновена камера, ако е херметически затворено, може да бъде монтирана на фасадата на автомобила и да показва, свързана с приемник в колата, дали шофьорът правилно паркира или извършва някакви нарушения.

Така получавате едно техническо средство с няколко приложения. За да се чувствате сигурни и под някаква формална закрила. Посетете ни и се убедете, че това не е мисия невъзможна.

 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога