Освен като шпионка, може ли да използвам за друго електронната? - SPY.BG

Освен като шпионка, може ли да използвам за друго електронната?

Скритите камери са много удобни и практични средства за видеонаблюдение и охрана. Те по дискретен начин, без да обиждат наблюдаваните могат да ни дадат актуална информация за неговите или нечии други действия. Защото макар да е вярно, че всеки си има достойнство и не би искал да е накърнявано, всеки също така би искал да опази и собствеността си, придобита с труд или да предпази децата си от чужди посегателства и злоупотреби.Цена: 38.89лв.
     

Една такава електронна джаджа може да е електронна шпионка, която в повечето случаи е в комплект с приемник. За разлика от старите шпионки, тази не ви задължава да ставате всеки път от мястото си или да прекъсвате заниманията си, когато на вратата се позвъни. Вместо това, може да погледнете монитора, който в повечето случаи е преносим и може да бъде с вас навсякъде. Така ще прецените искате или не да отворите на човека, който стои пред вратата. Много безопасна опция, ако сте оставили за момент детето си само у дома, или вие самите сте сами не се чувствате адекватни да отблъснете нападение, ако се стигне до там, и човека отпред е непознат или например бившият ви съпруг, с който не бихте желали да се сблъсквате.

Но освен като шпионка, тези джаджи, или поне някои от тях, могат да бъдат използвани и за друго. Например жична шпионка подобна на обикновена камера, ако е херметически затворено, може да бъде монтирана на фасадата на автомобила и да показва, свързана с приемник в колата, дали шофьорът правилно паркира или извършва някакви нарушения.

Така получавате едно техническо средство с няколко приложения. За да се чувствате сигурни и под някаква формална закрила. Посетете ни и се убедете, че това не е мисия невъзможна.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога