Незабележима скрита камера – как и в какво? - SPY.BG

Незабележима скрита камера – как и в какво?

Различните скрити камери може да бъдат от голяма полза за всеки, който иска да получи някаква информация. Използвайте ги навсякъде и ще получите невероятни разкрития. Но как? Съвсем лесно.

Една подобна камера разполага едва с 2-3 копчета, което я прави лесна за манипулация и управление. Трябва просто да я поставите, където искате, преди това да нагласите детектора на движение и ще имате една качествена, практична и дискретна система за видеонаблюдение. Естествено преди това ще трябва да сложите една карта памет, която ще запише всичко за вас, за да можете след това да направите преглед.

Как се включва тя? Направете нужните характеристики, като сложите картата, намерите й точно място, заредите батерията, след което трябва само да включите устройството. Направете си една система за видеонаблюдение и подсигурете дома или офиса си. Поставена на детекция за движение, това записващо устройство ще се включи само, когато пред обектива се усети движение и така ще можете да установите някои неща. Незабележима тази система става, когато е вградена в обикновени предмети, като запалки, химикалки, закачалки и ръчни часовници. Всички тези предмети могат да бъдат сложени даже на масата, като така пак ще можете да видите случващото се.

 


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога