Нашите надеждни миниатюрни средства за охрана – кои са те? - SPY.BG

Нашите надеждни миниатюрни средства за охрана – кои са те?

Всеки човек иска да бъде максимално защитен. Особено в своя дом, който всеки автоматично приема за своя крепост. И напълно нормално. Нашият дом е оборудван с нещата, които ни са необходими, декориран по наш вкус и на практика съдържа частица от душата ни. Кой би оставил душата си без защита?


Камера - копче 4GB

Цена: 39.00лв.

В случая може да звучи малко материално, но е добре да запазим непокътната нашата крепост. И тук идват на помощ малките, но сигурни технически средства, които може да бъдат поставени навсякъде и да ни дадат нужната информация. Като например скрита камера, която може да поставите на всяка една точка в дома си и да гледате какво ще се случи, докато ви няма. Например, ако сте в командировка и няма кой да наглежда дома ви, тогава една малка IP камера, предаваща реално по Интернет ще ви е от голяма полза. Просто я монтирайте в дневната и ще можете от всеки компютър и от всяка точка на света да видите какво става с вашата собственост.

Друг вид камери, които ще ви дадат свободата да наблюдавате са скрити камери в различни предмети. Такива са например закачалки, химикалка, шапки, часовници или картини. Те лесно се монтират и може да запишат всичко, което се случва. След това може да направите свое собствено разследване. Заповядайте в нашия магазин и прегледайте възможните продукти, които може да ви бъдат от полза.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога