vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Най-добрата камера за видеонаблюдение – коя е тя?

Автор:

16.09.2013

0.0/5

Определено най-добрата камера за видеонаблюдение е тази, която ще ви свърши най-добрата работа. Т.е. ако искате да направите в своя дом надеждно видеонаблюдение и да държите под око домашните си и тези, които влизат и излизат от къщата, то ще ви трябва нещо, което се връзва чудесно в интериора и не прави впечатление. Като например една шпионка на вратата, за да се вижда кой влиза, скрита камера в закачалка, за да виждате, кой какво прави в коридора и скрита камера в настолен часовник например, за да виждате в дневната или спалнята какво се случва.

   

CCTV камера-копче

Цена: 65.70лв.
 

Всички тези шпионски принадлежности имат и вградени сензори за движение, което значи, че можете да ги оставите където пожелаете и сами да се включат и да започнат да снимат. Така ще си направите чудесна домашна система за видеонаблюдение. Същото може да важи и за офиса, но с подходящите предмети – една уеб камера, една елка, една химикалка и подобни офисни принадлежности.

Всичко това и още много, с цел да направите неповторимо наблюдение и открития, може да намерите при нас, където живеят шпионските принадлежности. Тук може да намерите всякаква техника, която ще допълни вашият арсенал за надеждно наблюдение. Една IP камера например може да ви позволи да наблюдавате в реално време и без нужда от памет, тъй като записите се записват на онлайн сървър или директно се предават през него, за да достигнат до всеки, който има достъп до камерата и желае да наблюдава всичко. Елате и изберете своята ефективна техника за наблюдение.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога