На какви невероятни места може да се скрие една скрита камера? - SPY.BG

На какви невероятни места може да се скрие една скрита камера?

На практика навсякъде. Но все пак не бива да прекаляваме, защото личното пространство все пак си е лично, затова не бива да си позволяваме да поставим скрита камера в тоалетната например.

   

Камера - огледало

Цена: 54.50лв.
 

Във всички други случаи, когато сме сигурни, че има за какво и си струва да използваме скрита камера, можем да избираме измежду невероятни по своя дизайн предмети, в които да е скрита камерата. Да кажем, че имате малък търговски обект, който обаче позволява без да види продавачката да се изнесе стока. Било то хранителен магазин или пък малко магазинче за дрехи, те се нуждаят от охрана. И тъй като един човек не може да има 5 чифта очи и десет – ръце, то една или няколко скрити камери ще свършат чудесна работа, маскирани като нещо напълно обикновено. Например една огледало, което ще позволи на продавачката да вижда какво се случва в магазина, но в същото време в реално време може да наблюдава и в детайли какво се случва, защото камерата в него ще предава детайлна и много изчистена картина.

Друг пример за практично място и твърде невероятно, на което може да се сложи скрита камера, е в зарядно за телефон или пък датчик. В единия случай устройството върши две неща наведнъж, освен това няма нужда и от батерия, а в другия всички го възприемат като нещо, което защитава от пожар, докато то защитава и от крадци. Нуждата от защита на няколко нива е наложила създаването на този род записващи устройства. Поради това ще можете по всяко време да защитите вашите близки или дома си – ефикасно и без човешка намеса.  


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога