vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Може ли една скрита камера да спаси връзката ни?

Автор:

25.03.2015 | 2  гласa

4.5/5

Напрежението при една изневяра е еднакво важно за една връзка както и самата изневяра. Не толкова се чувстваме предадени от това, че сме видели нашия партньор с друг човек, а доверието ни ни сякаш ли е предадено. Ако смятате, че връзката в с партньора не е такава, каквато трябва да бъде, то една скрита камера може да е най-добрият начин да разберете истината без допълнителен стрес. Личният ви живот ще е в безопасност, тъй като дори да не откриете изневяра, партньорът ви няма да разбере, че въобще сте имали съмнение. Между 25 и 50 процента от браковете са засегнати от изневяра. Скритото наблюдение е най-добрият начин да разберете дали вашият брак е част от гореспоменатите.

Разбира се, шпионските камери са само един от вариантите, но в тази статия ще разберете, че си струва да разчитате на тях. Ние ги предпочитаме пред всичко останало, защото достатъчно добре проверяват дали трябва да имате доверие на своя партньор. В същото време те не предизвикват ответна реакция като директния въпрос „Изневеряваш ли ми?“. При тях ще получите и честен отговор. Освен това, няма по-добър начин да наблюдавате ближния си докато сте на работа. Инсталирайте една скрита камера и веднага е разберете. Камерата дори би ви помогнала в моментите, когато сте в магазина, а вашия партньор е вкъщи и води таен разговор по телефона.

Определено има защо да се притеснявате!

Възможностите един човек да ви изневери са много. Независимо от ситуацията вие имате право да знаете истината и да съберете нужната информация за това. Ако се притеснявате, че става нещо зад гърба ви и партньорът ви знае за това, то скритата камера е нужна, тъй като във ваше присъствие нищо необичайно няма да се случи. Когато отсрещната страна знае, че не може да има доверие между вас ще играе по-предпазливо. Това е моментът, в който трябва да разберете какво се случва и какво не се случва, за да изберете да запазите връзката си или не. В единият вариант ще разберете какво и с кого, в други ще разберете, че няма защо да се притеснявате и ще се почувствате отново сигурни. Събирането на конкретни доказателства е много по-полезно от безкрайните спорове и караници. Освен това е и по-ефективно!

Ние от spy.bg може да предложим огромен набор от скрити камери, които не възбуждат подозрение и разполагат със сериозни възможности. Имаме много миниатюрни камери, които могат да се скрият навсякъде в различни предмети. Имаме и предмети, които функционират, но и разполагат със скрита в тях камера. Това са часовници, лампи, очила, каквото пожелаете. Никой няма да разпознае, че записвате звук и видео, най-малко пък, че наблюдавате точно тях. Дори и да имат някакво съмнение, то ще е много трудно да открият какво точно се случва.

С нашите устройства много лесно ще прехвърлите всички записи на личния си компютър, за да ги прегледате на спокойствие.  Някои модели могат да се контролират и да излъчват в реално време през Wi-Fi или 3G, за да са ви полезни от всяка една точка на света. Дори на стотици или хиляди километри, във всеки един момент ще може да знаете какво се случва.

Ако искате да получите повече информация за това как да наблюдавате хората, независимо дали са вашите възлюбени или случаят е друг, прегледайте нашия блог. Освен това, винаги може да се консултирате с нас, за да изберем правилният продукт, който да използвате за целите си. Ние сме напълно наясно с вашите нужди и проблеми и сме тук, за да ги решим заедно. Разполагаме с наистина голям асортимент от скрити камери, подслушвателни устройства, проследяващи устройства и прочие. Просто трябва да ни назовете какво искате да направите и ние ще ви покажем няколко различни варианти, за да го свършите наистина. Пред вас няма да има тайни, няма да има прикрита истина – всичко ще е във вашите ръце, така както трябва да е.
 

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога