Можем ли да разчитаме на детекторите за скрити камери и подслушватели? - SPY.BG

Можем ли да разчитаме на детекторите за скрити камери и подслушватели?

Различните средства за видеозапис може да ни дадат различна информация. Можем ли обаче да ги използваме за запис на нещо тайно? Да, защото има малки камери, които се поставят на специални места и тяхното предназначение е точно за таен запис. Или просто такъв, който искате да ви даде нужната сигурност в дадено обстоятелство. Има обаче опасност освен вие да записвате и вие да бъдете записвани.

Какво можем да направим в този случай? Не е толкова трудно. Просто намирате най-добре заредения магазин за подобни джаджи и си вземате детектор за скрити камери и подслушватели. Както може и да се досети човек от наименованието, това е уред, който засича вълните, които излъчват тези шпионски джаджи. С едничката цел да ви предпазят от някой твърде голям любопитко. На който не му влиза в работата какво правите у дома.

Мога ли обаче в действителност да разчитам, че тези детектори ще ми помогнат? Всъщност можем да бъдем повече от сигурни, защото тези устройства работят на същата честота, на която излъчва и следящото устройство. Така засичащото сигнала устройство се свързва с него, посредством сигнала и подава на свой ред звуков сигнал, за да сме уведомени, че наблизо има такова нещо. От нас се очаква вече да направим нещо, за да намерим от къде идва и да премахнем опаността живота ни да бъде разнищен.

Заповядайте при нас и намерете това, което ще ви помогне да бъдете едновременно информирани и да се чувствате защитени и в уединение.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога