vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Можем ли да работим ефективно с цифров мини рекордер?

Автор:

18.11.2013 | 2  гласa

5.0/5

Един цифров видеорекордер може да бъде много полезен, когато искаме да запишем видео от камера, намираща се наблизо до нас и в същото време достатъчно далеч, та да ви помогне да запишете важните неща.

Поставете го в USB порта на компютъра и вече може да работите с него, като той ще улови сигнала от всяка безжична камера в своя обхват и ще го предат към рекрдера, за да може вие в реално време да гледате видео сигнала и случващото се в района на камерата.

Може да приеме видео сигнал на всяка камера, която работи в честотния обхват от 2.4GHz, както и на стандартните четири канала на тази честота. Освен от камери, ще можете да записвате и от видео, различни източници и др. Ето защо може да се каже, че този вид дигитално устройство е много полезно за вас и вашите охранителни нужди.

Може да го свържете в компютър с операционна система от типа Windows 2000 или XP. Насладете се на скъпите моменти, които може да получите с тази практична електроника. Елате при нас и се сдобийте с нещо малко, но много полезно.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога