Можем ли да работим ефективно с цифров мини рекордер? - SPY.BG

Можем ли да работим ефективно с цифров мини рекордер?

Един цифров видеорекордер може да бъде много полезен, когато искаме да запишем видео от камера, намираща се наблизо до нас и в същото време достатъчно далеч, та да ви помогне да запишете важните неща.

Поставете го в USB порта на компютъра и вече може да работите с него, като той ще улови сигнала от всяка безжична камера в своя обхват и ще го предат към рекрдера, за да може вие в реално време да гледате видео сигнала и случващото се в района на камерата.

Може да приеме видео сигнал на всяка камера, която работи в честотния обхват от 2.4GHz, както и на стандартните четири канала на тази честота. Освен от камери, ще можете да записвате и от видео, различни източници и др. Ето защо може да се каже, че този вид дигитално устройство е много полезно за вас и вашите охранителни нужди.

Може да го свържете в компютър с операционна система от типа Windows 2000 или XP. Насладете се на скъпите моменти, които може да получите с тази практична електроника. Елате при нас и се сдобийте с нещо малко, но много полезно.


Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.


Теми
Последно от блога