vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Може ли да запиша нечий разговор от стационарния телефон?

Автор:

14.08.2013

0.0/5

Естествено че да. Разнообразието от подслушвателни устройства и бръмбари дава възможността да направите висококачествен запис на всеки един разговор, който се провежда на телефона или дори в близост до него, ако устройството е монтирано извън слушалката. В другия случай, трябва да свържете бръмбъра в телефонната линия и вече ще имате телефонен секретар, който обаче записва и самите телефонни разговори.

     
Това е един удобен начин компаниите да имат актуална информация за извършени сделки по телефона, за проведени важни разговори между клиент и служител, особено при решаване на спорове. И като цяло подслушвателно устройство в стационарният телефон може да не е само, за да чувате какво прави гаджето, а и за да имате надеждна информация, която може да е изключително важна във всеки един момент.

Заповядайте при нас и изберете вашето подслушвателно устройство, което ще ви даде доказателства или ще опровергае съмненията ви. Или просто ще послужи като профилактично средство срещу измамници.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога