vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Мога ли да уловя всеки видео сигнал от скрита камера?

Автор:

29.07.2013

0.0/5

Да, и това може да стане по едно и също време. Ако имате на няколко места скрита камера, то един видеорекордер ще бъде идеалното средство за вас, ако искате да сте наясно със записите, които са станали. Просто монтирайте в радиуса на камерата устройство, така че да може да приема сигнала му. Самото приемане ще става посредством антена. Тя е тази, която разпознава сигнала, предаван от малката скрита камера, и която е главната ви свръзка с предаващото устройство.


Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
     
Именно онази скрита камера, която сте монтирали на важно място е нещото, което ви свързва с хората и техните действия. Така че нямате никакъв проблем да запишете най-важното, което ви трябва и да направите едно свое собствено разследване. Бъдете уверени, че ще получите високо качество на достъпна цена, така че да имате достъп до техниката от най-висок клас.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога