vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Мога ли да снимам и през нощта със скрита камера?

Автор:

05.08.2013

0.0/5

Много технически средства и камери днес се предлагат в практична форма и с множество параметри, които биха били полезни на всеки човек, който държи на своята безопасност и информираност.

   

Скрита PC WEB камера

Цена: 99.90лв.
 
Една такава опция е именно снимането на всичко, което се случва в параметрите на дадена скрита камера по всяко време на денонощието, даже да е пълна тъмнина. Ето защо днес може да поставите съвсем непривличащ вниманието предмет, който ще изпълни чудесна работа на охранителна камера. Като някои очила, химикалка или ръчен часовник. Всички те са висококачествени записващи средства, които имат детектор на движение и които притежават инфрачервени светлини.

Всичко, което трябва да направите в този случай е да включите опцията за снимка в пълна тъмника и да се надявате, че все пак, ако някой проникне в дома ви ще мине покрай камера. За да си изберете подходяща охранителна камера с тези опции, заповядайте при нас, при огромното разнообразие на различните технически средства.

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога