vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Мога ли да проследя близък човек с GPS тракер?

Автор:

08.10.2013

0.0/5

Различните GPS тракери са най-удобните и практични уреди, които може да се използват за проследяване на даден човек или обект, без последния да се усети какво се случва. Това е особено полезно средство, в случаите, в които сте доверили колата си на все още неизпечения си наследник и искате да знаете къде ходи и какво се случва, но по възможност без той или тя да разбира, че е обект на шпионско следене.

 

     

 

Също така, когато искаме да знаем какво се случва с автомобила ни или друго средство за превоз, отново тракера е този, който ще ви даде информация къде се намира. Ето защо определено можем да кажем, че един GPS тракер е надеждно средство за установяване на точно местоположение на човек, предмет или движима собственост, всеки от които придвижващи се по един или друг начин до дадено местоположение. Някои от тракерите разполагат със SOS бутон, което включва тракера, изпраща смс на посочен предварително номер, а някои дори предават и звук от мястото, на което се намира тракера. И човекът, който е натиснал бутона. Така по един или друг начин ще сте информирани за случващото се.

Елате при нас и изберете своя тракер, който ще бъде вашите очи и уши, за да знаете къде е ваш близък човек, колата ви и да съумеете да реагирате, за да си ги върнете по един или друг начин.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога