vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
spy.bg blog

Мога ли да ползвам скритите камери като охранителни такива?

Автор:

12.08.2013

0.0/5

А защо не? Тяхното най-голямо предимство – размерът им, ги превръща в идеалните технически средства за охрана на дом, офис или друга обществена и административна сграда. Могат да бъдат ползвани в търговски обекти и др. Просто поствяте някъде, където смятате, че има вероятност да се намира човек, който не е твърде благонадежден или просто минават много хора, и няма начин да не успеете да засечете какво точно се случва там във ваше отсъствие.

     
Пример за такива видове охранителни камери може да са настолните, ръчните или стенни часовници. Както и тези уреди, които обикновено извършват профилактична дейност. Като димните детектори. Те по нищо не могат да бъдат уличени като шпионски джаджи, които да снимат без знаението на околните. А правят точно това. Докато служителите или клиентите ви, вършат своите ежедневни задачи, вие ще бъдете нещо като стожер на ефективно и правилно свършената работа. Ето защо тези видове скрити камери може би са най-удачния избор в този случай.

Работата с тях е много лесна и достъпна за всеки. Само трябва да натиснете едно копче, за да стартирате камерата – в повечето случаи те имат детектор за движение, който ще стартира сензора на камерата в нужния момент. И за вас остава само възможността да преглеждате направените записи и да си правите изводите след това. Бъдете уверени, че ще получите качествена видеотехника и то на доста достъпна цена. И за да е всичко наред, просто прегледайте нашите предложения, които ще се вържат в различните интериори по един неповторим начин, за да държи под око всеки, който се намира в този обхват.

Елате при нас и изберете вашата камера, която ще ви свърши перфектната работа.  

Добави своя коментар

* Вашия коментар ще бъде видим, веднага след като бъде одобрен от администратор.

SpyBG Блог

Добре дошли на страниците на шпионски магазин №1 в България. Ние от Spy.BG сме насреща, за да удовлетворим всички Ваши изисквания и да изпълним всичките ви очаквания и желания в сферата на технологиите, които се развиват с шеметна скорост. С наша помощ всички важни за вас неща ще са на “една ръка разстояние” или “едно око разстояние”. Като истински професионалисти, с над десетгодишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника, Spy.BG винаги търси начин да съдейства в решението на проблемите на своите клиенти.

Категории
Последно от блога